Video Screencast Help

Backup Exec Appliances

Results for Backup Exec Appliances

I need a solution I wonder if anyone here can help me.   One of my clients is running backup exec 2010 R3 on one of their servers. They have 2 backup jobs scheduled (1 to an ...
Forum Discussion by willbeonekenobi | 23 Aug 2013 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello,   I'm using Backup Exec 12.5 on Windows Server Essentials 2008 and have a weird issue. For a long time backup was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GNS GmbH | 14 Aug 2013 | 11 comments
I need a solution i Install New Backup exe 2012 Server. with Friesh Windows 2008 r2. no proxoy in my inveronment. After installing BAckup Exec 2012 Server. i am trying since 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aslam.m@hal-sa.net | 07 Aug 2013 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Welcome to the Backup and Recovery Tools Forum Our goal is to deliver a valuable suite of tools that are easy to use, and ...
Forum Discussion by SkipStPierre | 07 Aug 2013 | 0 comments
I need a solution Hi Everyone I'm working with: Backup Exec 2012, IBM Ultrium-TD4 I am struggling with a unique problem, and I just cannot seem to find a working order. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tsuki Akurei | 06 Aug 2013 | 18 comments
I need a solution Hi    This is my first post so I will try not to embarrass myself. I have a database restore which was started two days ago and is currently stuck at ...
Forum Discussion by NBU Padiwan | 05 Aug 2013 | 1 comment
I need a solution Hallo,   seit Tagen probiere ich für einen Restore Test unserer Produktiv DB-Server (MS SQL 2008-Enterprise Cluster)  eine Bandsicherung auf unserer BE2012 r ...
Forum Discussion by rowie | 24 Jul 2013 | 0 comments
I need a solution Hello all,      I'm currently busing Backup Exec 2012 on Server 2008 R2 and i have a few backup tapes that were not labeled with dates on them and were left ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GatorChomp07 | 22 Jul 2013 | 5 comments
I need a solution Hi, I'm having exactly the same error, but in Backup Exec 2012 (BE3600 Appliance to be exact).  I found the following article related to BE2010R3: ...
Forum Discussion by Joseph Lai | 18 Jul 2013 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all! My apologies if this has been answered somewhere before.  I had a question about archiving stuff to tape.  I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by merhard | 03 Jul 2013 | 2 comments