Video Screencast Help

Backup Exec Appliances

Results for Backup Exec Appliances

Hi, when trying to backup a virtualized database cluster, one finds the problem, that the necessary backups collide with each other. To explain the problem, hav a look at the following example: There is a SQL-Cluster composed of two VMs (VM ...
Idea by Caroline Kiel | 24 Sep 2013 | 2 comments
I need a solution Hello people who are reading this. Here is whats going on. I have 3 servers running vmware ESXi 5.1 and vCenter controlling them. I have a brand new Symantec 3600 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tech001 | 23 Sep 2013 | 3 comments
I need a solution Error is happening frequently. Click an exception below to locate it in the job log Backup- titan.cariacica.intra.corp WARNING: ...
Forum Discussion by Ricardo Emiliano | 20 Sep 2013 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I am looking for a Backup Exec consultant for a one day course in Geneva : Syllabus : Skill transfer and Trouble shooting   ...
Forum Discussion by Cristo | 13 Sep 2013 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone Last week on the 27th of August, we applied some Windows Updates to our backup server running Backup Exec 2012, and after the restart, the backup job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tsuki Akurei | 02 Sep 2013 | 9 comments
I need a solution I wonder if anyone here can help me.   One of my clients is running backup exec 2010 R3 on one of their servers. They have 2 backup jobs scheduled (1 to an ...
Forum Discussion by willbeonekenobi | 23 Aug 2013 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello,   I'm using Backup Exec 12.5 on Windows Server Essentials 2008 and have a weird issue. For a long time backup was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GNS GmbH | 14 Aug 2013 | 11 comments
I need a solution i Install New Backup exe 2012 Server. with Friesh Windows 2008 r2. no proxoy in my inveronment. After installing BAckup Exec 2012 Server. i am trying since 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aslam.m@hal-sa.net | 07 Aug 2013 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Welcome to the Backup and Recovery Tools Forum Our goal is to deliver a valuable suite of tools that are easy to use, and ...
Forum Discussion by SkipStPierre | 07 Aug 2013 | 0 comments
I need a solution Hi Everyone I'm working with: Backup Exec 2012, IBM Ultrium-TD4 I am struggling with a unique problem, and I just cannot seem to find a working order. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tsuki Akurei | 06 Aug 2013 | 18 comments