Video Screencast Help

Backup Exec Appliances

Results for Backup Exec Appliances

I need a solution Hello, I have a 2008 server with BackupExec 2010R3 running under VMWare ESXi 5.  The tape unit is a Certance LTO-2 autoloader. The speed was fine, ~800mb/min, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GTA_doum | 19 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution We recently implemented a BDR and we are using Symantec Backup Exec 12.5 to backup the files and we are just pointing it to the BDR. There is about 250gb being backed ...
Forum Discussion by M.Saldivar | 03 Jan 2013 | 11 comments
I need a solution Hi ! I have three server with 2008 R2. For backup, I buy Backup Exec 2010 R3. I install Backup Exec 2010 R3 on a one server (Server I) and install Remote Agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Precimecan | 02 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution Hi all, On the server application log, i encountered such an event which i couldn't find much info as to why and how to resolve this.   Adamm Database ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Qingyan Lim | 10 Jan 2013 | 10 comments
I need a solution Hi all,   I am just posting looking for advise with an issue we have been having for a while, backup exec isn’t backing up on a server of ours. We have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ryan Chase | 14 Jan 2013 | 8 comments
I need a solution Just found out that scheduling a Unlock Job of a Robotic Library is not possible anymore. Is there a workaround for this? Our employees are changing the tapes on ...
Forum Discussion by thomas_itbh | 12 Dec 2012 | 6 comments
I need a solution I am currently using Backup Exec 2010 r3 to backup a 2003 domain controller and I am receiving the following error: V-79-57344-65097 - Error. Cannot backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MachineGun | 31 Dec 2012 | 5 comments
I need a solution Hi,   I've a Backup Veritas 12.5 that works on a W2003R2. I use a LTO Ultrim 3. All patxes are applied. Since last week, on my working job, the backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Oriol_Cerba | 05 Dec 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm wondering if there is an easy way either by script, or within the BackupExec console itself to run a command only if a backup job fails?  I have a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MUIT | 26 Feb 2013 | 1 comment
I need a solution Hi All,   I would need to heed your expert advice in regards to the Backup Exec Media Server. I have a plan to run Backup Exec 2010/2012 on a ESXi 5 Virtual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chong | 23 Jun 2013 | 10 comments