Video Screencast Help

Backup Exec Appliances

Results for Backup Exec Appliances

I do not need a solution (just sharing information) In our efforts to keep you connected to the braintrust behind all things Backup Exec, we are doing another AMA on Reddit. For ...
Forum Discussion by PackMatt73 | 26 Feb 2013 | 0 comments
I need a solution Hi all, I have BE2012 installed on a server running Win 2008 R2 64 bit. I had encountered the following error message in my email as i configured it to sent email ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Qingyan Lim | 25 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Hi, I have 2 servers on 2 different places connect by VPN.Each server have a Dell RD1000. On one server, I only have Data. On the second one, I have an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anthony Monier | 20 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone I am monitoring our backup exec servers with SCOM 2012 & Backup Exec 2010R3 MP, i have many servers with monitoring enabled with no issues, however ...
Forum Discussion by Murdoch1000 | 19 Feb 2013 | 1 comment
I need a solution Hi There, I'm currently using backup exec 2010, and the 2TB disk is going to be full in a month. I'm just wondering if anyone know that Backup Exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jeffry Tanudjaja | 18 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Hi, Please help. I have backup exec 2012 and IBM 3572-TL backup tape. I've installed SP1 of backup exec and hotfix 180964, 189571, 194470, 199866, 200433. ...
Forum Discussion by kradangel | 11 Feb 2013 | 10 comments
I need a solution While I wait for a support call back, I figure that I would post in the forum for support.  I've been backing up a SQL server with BackupExec to data ...
Forum Discussion by cloverme | 09 Feb 2013 | 1 comment
I need a solution Hello I have 2 3600 appliances in my company. Both in different sites. We are backing up servers locally to each and duplicating jobs between both devices. ...
Forum Discussion by Fergieman | 06 Feb 2013 | 14 comments
I need a solution Hello experts. I need a definitive answer on this. The new HP lto-6 tape drives say they do not come with drivers for Windows server 2003. But the Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LostInCyberSpace | 03 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution I'm running Backup Exec 2010 and we will occasionally have a backup fail on a machine (not always the same one) with the error message: V-79-10000-11226 - VSS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bryan Francoeur | 01 Feb 2013 | 5 comments