Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I do not need a solution (just sharing information) I have read a lot about those with problems running Backupexec 2010 & Exchange 2013, and wanted to post a solution that I have ...
Forum Discussion by redbaron73 | 09 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution ... for Windows or Exchange Agent can cause Runtime Errors on Windows Server 2003 SP2 x86, resulting in communication failure between the media server and the remote ...
Forum Discussion by DiWi | 08 Oct 2013 | 2 comments
I need a solution Hi,   Using BE2010 R3 SP2 to backup my Exchange server to SATA disks (GRT). When the backup was set to tape it took about 6 hours to complete. Now it takes ...
Forum Discussion by YonatanC | 08 Oct 2013 | 9 comments
I need a solution Hello,   I need to restore a mailbox from an old exchange backup, the problem is that the database where it used to be stored in exchange does not exist ...
Forum Discussion by Fabricio Domo | 04 Oct 2013 | 13 comments
I need a solution Hi, I'm trying to restore a folder from a users archive mailbox. The source is a Exchange GTR backup and the folder should be restored in the original ...
Forum Discussion by JaapB | 01 Oct 2013 | 16 comments
I need a solution For GRT with Netbackup 7.5.0.6 and Exchange 2010 SP2. I have 2 HUB\CAS servers and 2 MAILBOX servers in a DAG. Which servers do I need to install the Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chad@Apex | 30 Sep 2013 | 2 comments
I need a solution Afternoon   I wondered if you could help.   We have installed two Exchange 2010 Servers onto Windows Server 2012. The agents have been installed and I ...
Forum Discussion by PhilY | 26 Sep 2013 | 5 comments
I need a solution Hello, I have moved to Symantec Backup Exec 2012 V-Ray edition for a while. Although the backup does work in most cases, the performance is terrible. I tried ...
Forum Discussion by Skyggen | 26 Sep 2013 | 6 comments
I need a solution Hi all & especially Symantec officials!   After many tries to get a feedback from Symantec in other postings, within support calls and so on, i give it a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SWAT8419 | 25 Sep 2013 | 4 comments
I need a solution We have a single SBS2003 server that we have been backing up to an external drive for over 2 years without any issues.   Last month, as suggested by Symantec Support, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joju Sebastian | 22 Sep 2013 | 11 comments