Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution Hi All, Media Server : BE 2010 R3 Sp2 + latest hotfixes Windows 2008 R2 Exchange 2007, CCR installedin 2008 R2. I am running a Exchange GRT restore of one ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kris87 | 19 Jul 2013 | 15 comments
Using NetBackup to carry out a DAG backup, you can specify preferred servers. NetBackup then goes through each server in turn and will select as many databases as are available to back up from each server in turn. This can result in all databases being ...
Idea by benwylie_booking | 16 Jul 2013 | 0 comments
I need a solution Our anti-spam server recently crashed and in order to keep email flowing, we added the IP address of the anti-spam server as a secondary address to the Exchange server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bhouck | 16 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution I am running BackupExec 12.5 on a Windows 2003 Enterprise SP2 server. While running a restore, the restore failed with the message "The job failed with the ...
Forum Discussion by Stephen Keating | 12 Jul 2013 | 7 comments
I need a solution Hi,   I have recently installed a new Kerio mailserver in our network and disabled all Microsoft Exchange services on our SBS2003 server. Now I get this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by termeerj | 11 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution Anyone having trouble backing up exchange 2013?  I keep getting status 2 and support is having to escalate my ticket to backline becuase we have checked permissions, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 11 Jul 2013 | 5 comments
I need a solution Hello First the basic information: I am running Backup Exec 12.5 Rev 2213 with Service Pack 4 on a Widnows 203 Enterprise SP2 server. The Exchange server is a ...
Forum Discussion by Stephen Keating | 10 Jul 2013 | 10 comments
I need a solution Hi, Our Exchange 2010 server is not reporting full backups. The backups are successful (status 0) and the backup image is available in BAR console. It's just ...
Forum Discussion by MickBoosh | 10 Jul 2013 | 0 comments
I need a solution We have two servers Main and Test. We backup Main but not Test and there is no Backup Exec agent on Test. The main system has Backup Exec 2010 R3 13.0  5024 and also ...
Forum Discussion by Bob@Indigo | 05 Jul 2013 | 2 comments
I need a solution Now that exchange 2013 is supported does anyone know if the backup method is changing at all?  I upgraded to 7.5.6 yesterday and we are migrating from 2010 to 2013 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 03 Jul 2013 | 4 comments