Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution For the past week I've been having failures with my backup of Exchange. I get the errors:   V-79-57344-34070 - Snapshot Technology: Initialization ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sacha Brown | 17 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, in customer that have this scenario bellow: 1 Host VMware with 4 VM's: VM1 = SQL VM2 = SQL VM3 = Exchange VM4 = AD;   And he ...
Forum Discussion by Andre Nunes | 17 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, since update to BE 2014, exchange restore ist broken. I get the error 0xe00003bf with follwoing details (german): Wiederherstellen- ...
Forum Discussion by hassberge | 14 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution In Backup Exec 2014 Admin Guide under Exchange Agent section, it is recommended to 'Make Write Cache unavailable on the SCSI controller.'.   Our ...
Forum Discussion by Eildon IT | 04 Jul 2014 | 0 comments
I think it can be very helpful in the search for backup of your emails using the criteria sender and recipient. Sincerely I don't understand why there isn't yet. (Backup and Recovery, 2012, Backup Exec, Agent for Microsoft Exchange ...
Idea by g.destefano | 02 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hopefully this is a pretty simple one, and apologies if asked and answered previously but I have hunted   While our Exchange backups are underway I notice the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AW365 | 02 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution BE 2014 running on Windows Server 2008 R2 Upgraded to BE 2014 from 2012 SP4, installed licenses (Agent for Applications and Databases, Agent for VMware & ...
Forum Discussion by abalch | 01 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I recieved my new license codes today to complete my migration from beta BE2014 to RTM 2014.  All my codes were accepted, but I could not active the email archiving ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bharrison | 30 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution I have Backup Exec 2014 running on Windows Server 2008.  I cannot seems to get Backup Exec 2014 to recognize my Microsoft Exchange 2013 SP1 CU5 databases on any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jjones 2 | 28 Jun 2014 | 3 comments