Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution Hello all, I need to change the BackupExec 2012 SP4 media server (from W2003 to W2008R2). All is OK on my W2003 serveur : I can backup my Exchange 2007 cluster ...
Forum Discussion by jacquot73 | 20 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi   We were backing exchange and system state ok till around 2 weeks ago.   It started failing with error Backup- OPTICSBS2008 - AOFO: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukaszm | 20 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution I recently had to reinstall BackupExec 2010 R2 on Windows 2008 SBS so I fully patched it in the process. Now I have errors which only seem associated elsewhere ...
This issue has been solved
Forum Discussion by geoff mcqueen | 16 Jun 2014 | 13 comments
I need a solution Hi, We recently decided to begin a migration from Exchange 2007 to Exchange 2013. Exchange 2013 is installed and running, but hosting no mailboxes because I wanted ...
Forum Discussion by Luke Cassar | 16 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, Greetings to All! I would like to take some suggestions from experts for the current situation we have. I am learning Netbackup now. We have some ...
This issue has been solved
Forum Discussion by alioracledba | 16 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution One of my customers has an SBS 2011 server with Backup Exec 2010 R3 Service Pack 4. The backup schedule each night is an Exchange backup first, then a second backup ...
Forum Discussion by FSL | 12 Jun 2014 | 4 comments
Is there any posibility in the near future for Backup Exec 2014 to support DAGs without cluster administrative access points ? Hi, Could someone from Hi, Could someone from Symantec please respond to this question and advise when support for ...
Idea by mijo | 10 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have a problem with granular restore. We have NetBackup 7.1.0.4 on Windows 2008 R2 We make a GRT enabled backup from our Exchange 2010 DAG to Disk. After ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Funghi | 04 Jun 2014 | 11 comments
I do not need a solution (just sharing information) Summary: Our Exchange DAG is conformed by four Mailbox nodes, two of them are being backed up fine through GRT backups but the ...
Forum Discussion by Alexis Jeldrez | 23 May 2014 | 3 comments
When using VMware Application Backup for a Exchange DAG setup, then you have to include all the VMware servers to ensure that backup will automatically catch all servers/mail databases. But if for some reason a server only has passive copies or just ...
Idea by Morten Seeberg | 22 May 2014 | 0 comments