Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution Hi Support, I'm getting this strange error that re-ocours when running the daily backups, I'm using BackupExec 2010 R3 on Server 2008 R2. Job ended: ...
Forum Discussion by EV_EXEC | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Backup Exec 2012, Server 2003, Exchange 2007, Exchange agent installed. For the first time I have tried to restore an individual email that was deleted yesterday, ...
Forum Discussion by JulianF | 29 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, i need to restore some Exchange 2010 PF items. Backup works fine for backups of Pulic Folder Store ... But restore failes with strange errors ... ...
Forum Discussion by JuergenB | 28 Jul 2014 | 17 comments
I need a solution Hi, i need to restore some Exchange 2010 PF items. Backup works fine for backups of IFS and PFS ... But restore failes with strange errors ... I did a ...
Forum Discussion by JuergenB | 28 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, i'm encountering a very strange issue if you could help me out. I have Backup Exec 2014 installed on windows server 2012 r2, i'm using it to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aymen MAMI | 27 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Quick breakdown of my environment.   We have 6 Exchange Mailbox servers in a DAG with 32 Databases total.  All Databases are in the DAG.  I am doing backups to Tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Drabbies | 26 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all, for my error I had cancelled the exchange job backup. Now, if I try to start the backup I receive this error: An existing snapshot is no longer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 23 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Marianne I need a help.Yesterday we have restarted our exange server .After that backup not happened .We have DAG and Active copy backup is configured. ...
Forum Discussion by Igselva | 18 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution For the past week I've been having failures with my backup of Exchange. I get the errors: V-79-57344-34070 - Snapshot Technology: Initialization failure ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sacha Brown | 17 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, in customer that have this scenario bellow: 1 Host VMware with 4 VM's: VM1 = SQL VM2 = SQL VM3 = Exchange VM4 = AD; And he has ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andre Nunes | 17 Jul 2014 | 2 comments