Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution Hi, in customer that have this scenario bellow: 1 Host VMware with 4 VM's: VM1 = SQL VM2 = SQL VM3 = Exchange VM4 = AD; And he has ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andre Nunes | 17 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, since update to BE 2014, exchange restore ist broken. I get the error 0xe00003bf with follwoing details (german): Wiederherstellen- ...
Forum Discussion by hassberge | 14 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution In Backup Exec 2014 Admin Guide under Exchange Agent section, it is recommended to 'Make Write Cache unavailable on the SCSI controller.'. Our Exchange ...
Forum Discussion by Eildon IT | 04 Jul 2014 | 0 comments
I think it can be very helpful in the search for backup of your emails using the criteria sender and recipient. Sincerely I don't understand why there isn't yet. (Backup and Recovery, Backup Exec, 2012, Agent for Microsoft Exchange ...
Idea by g.destefano | 02 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hopefully this is a pretty simple one, and apologies if asked and answered previously but I have hunted While our Exchange backups are underway I notice the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AW365 | 02 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution BE 2014 running on Windows Server 2008 R2 Upgraded to BE 2014 from 2012 SP4, installed licenses (Agent for Applications and Databases, Agent for VMware & ...
Forum Discussion by abalch | 01 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I recieved my new license codes today to complete my migration from beta BE2014 to RTM 2014.  All my codes were accepted, but I could not active the email archiving ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bharrison | 30 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution I have Backup Exec 2014 running on Windows Server 2008.  I cannot seems to get Backup Exec 2014 to recognize my Microsoft Exchange 2013 SP1 CU5 databases on any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jjones 2 | 28 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I've juste installed a new server for backup with BE2014 (i ran 2010R3). For my backup to tape job, i've selected all of the datastore, but ...
Forum Discussion by Siegfried | 26 Jun 2014 | 0 comments