Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution Hello, I want to restore contact on Exchange. We use symantec backup exec v13 system. But, we have a problem.  BE didn't my new backup. so, I insert new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by madzombie | 09 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hi, Where can i get the hotfix mentioned in the article below? It says you can get it at the bottom of the document but i can't find it :) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TJay 2 | 07 Jan 2011 | 6 comments
I support many customers running different versions of Backup Exec, and was wondering if the Hotfix for BE2010R2, number 143746, would be backported to any older versions to help eliminate "The following error was returned when opening the Exchange ...
Idea by BrettH | 06 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution Hi,   I have a question regarding a backup of an Exchange 2010 (Windows 2008 R2) server running on a VMware platform. Backup of the exchange data is done ...
Forum Discussion by fldk | 06 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution Hi,   We recently upgraded to a BE 2010 R2 server, and amongst other things, back up an Exchange 2007 server. Previously on BE 12 we had needed to install the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bengaul | 06 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution My Backup Exec Server 2010 (Rev. 2896 64bit) is installed on a Windows 2003 x64 server. Installed updates: Service Pack 1, Hotfix 358409, 354875, 138449, 354913 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by it_big | 30 Dec 2010 | 5 comments
I need a solution I have a new Dell PowerEdge T410 server (Server 2008 Enterprise R2) that acts as our BUE 2010 Media Server.  It has an external HP Ultrium 1840 tape drive. I have ...
Forum Discussion by Kirk_Walker | 29 Dec 2010 | 3 comments
I need a solution For the last few days I've been getting the following error message. I've tried restarting the server and manually backing up the Exchange database using the ...
Forum Discussion by Davy Nixon | 29 Dec 2010 | 53 comments
I need a solution Hi, just yesterday, i encounter a problem on backing up my exchange server mailbox which previously had no problem at all. the prompt me an error message ...
Forum Discussion by chewfoong | 28 Dec 2010 | 5 comments
I need a solution Google seems unhelpful with this error. I've tried creating a new account for BackupExec to access exchange, I've tried changing the password.   ...
Forum Discussion by Zachary Alex Stern | 27 Dec 2010 | 3 comments