Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution Dears  we have Exchange 2007 SP1 with Symantec Backup exec 12.5 SP3 installed in windows server 2003 SP2 we will upgrade to Exchange 2007 SP3, is the Symantec ...
Forum Discussion by waelsch | 15 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution Probé hacer un backup de mi Exchange Server desde mi Backup Exec 2010 sin el agente de Exchange instalado y después intenté restaurarlo y parece que si funciona. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cvallejo | 14 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hi Master server NBU version is 7.0.1 Running on Windows 2008 R2 Policy Name : EV_Win_EnterpriseVault_Index_Vault_Disk_Full File List ...
Forum Discussion by stokay@oytek.com.tr | 14 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution I'm trying to find out if there's an update to the tech article TECH140845. I am experiencing the problem, and I noticed the last update was 2010-11-17- ...
Forum Discussion by Tom Cameron | 12 Jan 2011 | 7 comments
I need a solution I have a problem with install / configure Continuous Protection Server saving Exchange Server 2003. Infrastructure: Backup Exec 2010 R2 runs on an Windows 2003 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by andreas.bauer | 12 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution Hello, We have an issue whereby at some point a full backup of Exchange 2007 with GRT fails to complete successfully. System runs BE 12.5.  It errors as follows: ...
Forum Discussion by be-nugget | 11 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hello, I want to restore contact on Exchange. We use symantec backup exec v13 system. But, we have a problem.  BE didn't my new backup. so, I insert new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by madzombie | 09 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hi, Where can i get the hotfix mentioned in the article below? It says you can get it at the bottom of the document but i can't find it :) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TJay 2 | 07 Jan 2011 | 6 comments
I support many customers running different versions of Backup Exec, and was wondering if the Hotfix for BE2010R2, number 143746, would be backported to any older versions to help eliminate "The following error was returned when opening the Exchange ...
Idea by BrettH | 06 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution Hi,   I have a question regarding a backup of an Exchange 2010 (Windows 2008 R2) server running on a VMware platform. Backup of the exchange data is done ...
Forum Discussion by fldk | 06 Jan 2011 | 1 comment