Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution Hi, I have MS Exchange 2010 installed on Windows Server 2008 (not R2). I already installed Backup Exec Agent on this server. My BackupExec Server version is: 12.0 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by M&Ms | 10 Mar 2011 | 5 comments
I need a solution My company just deployed Data Domain with BackupExec 2010. The backups had no issue to use local drive as media. The backups sometimes failed on mapped drive on Data ...
Forum Discussion by shaolinliu | 09 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hi all, i need some help restoring files form my backup follwing is the case: I need to restore a exchange backup " mailbox " from 2 years ago. om the ...
Forum Discussion by Jeroent83 | 09 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution We are using Symantec Back exec 2010 R2, and using Live update to most update version, with Exchange Agent purchased. Before we run the live update, everything ...
Forum Discussion by dreamerkan2 | 09 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hallo Leute Ich habe seit dem 1.2.2011 ein Problem mit Backup Exec v12. Umgebung: Windows 2003 Server x64 SP2, Exchange 2007 Backup Exec 12 SP5 ...
Forum Discussion by Mannych | 08 Mar 2011 | 0 comments
I need a solution I have one Backup Exec v13 (2010 R2) media server running on Windows Server 2008 R2 (x64) and during a migration period will need to backup both Exchange 2007 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Smitty42 | 07 Mar 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, Is it possible to restore a single item in an Exchange 2003 public folder from the backup made with BE 2010? Regards, Jasper ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jasper Kimmel | 01 Mar 2011 | 6 comments
I need a solution Hi We have a Exchange 2010 Server with 10 Databases and around 300 GB Data. We're using Backup Exec 2010R2 with the Exchange Agent, GRT and Deduplication. ...
Forum Discussion by MichaelHauser | 01 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution A collegue found an issue with EV icons disappearing from a user's Outlook. With versions SP3, 4 and 5 of EV 8 and using Outlook 2003 SP3, he found a situation ...
Forum Discussion by Matthew Kimler | 28 Feb 2011 | 0 comments