Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution Hello, I installed a trial of the Exchange agent for Backup Exec 2010 R2.  I am backing up an exchange database from Windows 2008 R2 standard.  The backup works ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SeanGr | 27 Dec 2010 | 8 comments
I need a solution I cannot restore Exchange 2007 mailbox which was backed up using GRT to disk on a BE 2010 R2 environment. The source exchange server has been decommissioned since ...
Forum Discussion by Devraj | 22 Dec 2010 | 1 comment
I need a solution Hi, We currently have Exchange 2003 and Exchange 2010 with backup exec 12. Since we cannot backup our exchange 2010 with backup 12, we are planning to upgrade to ...
Forum Discussion by DomWilliams | 20 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution Could somone please share the steps/permission required to configure netbackup 7.0 for Exchange 2010 SP1 (DAG - all roles on same server H,M,C) Do we need to ...
Forum Discussion by Absar | 16 Dec 2010 | 6 comments
I need a solution Good Afternoon Folks, I have 2 years worth of GRT backups of my Exchange 2007 Server. As we begin the transition from Exchange 2007 to 2010, are there any issues ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andyp23 | 14 Dec 2010 | 4 comments
I need a solution Ever since we installed Symantec Backup Exec 12.5 we haven't been able to see the Exchange Information Store on our Exchange 2010 Server.  Symantec 12.5 is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetCertPro | 13 Dec 2010 | 3 comments
I need a solution Hello all, We are currently running an old EV 7 setup with Exchange. I recently setup EV 9 on new hardware, as the hardware that 7 is running on is old and almost ...
This issue has been solved
Forum Discussion by james_hicks | 13 Dec 2010 | 11 comments
I need a solution Hi, We have configured a backup job using Backup Exec 2010 to backup an Exchange 2003 server connected to the same LAN. If we enable GRT in the backup job, we get ...
Forum Discussion by James MacCallum | 13 Dec 2010 | 8 comments
I need a solution This problem began about 4 weeks ago, but I can't target anything that has changed around that time. It originally occured with Backup Exec 12.5 running on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jmiles | 13 Dec 2010 | 4 comments
I need a solution Hi, I have a Backup Exec 2010 R2 (Windows Server 2008 R2 x64) machine which has all patches installed. Exchange 2010 Sp1 (Standard) also on Windows Server 2008 ...
Forum Discussion by MatF | 12 Dec 2010 | 7 comments