Video Screencast Help

Agent for Microsoft Exchange Server

Results for Agent for Microsoft Exchange Server

I need a solution I just upgraded from Exchange 2003 to Exchange 2010, the migration is complete, and now i need to start backing it up. I was very supprise to see the requirements ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Body Wise IT De... | 28 Apr 2014 | 9 comments
I need a solution We have a Windows 2008 R2 (64 Bit) Backup Exec 2010 R3 Servers (Ver 13.0 Rev 5204) that protects 2 Exchange Mailbox Servers using Backups to Tape (via an ...
Forum Discussion by GMAN70 | 14 Apr 2014 | 12 comments
I need a solution Greetings. I am a network administrator for a small manufacturing company.  Our company is currently being proactive in response to possible legal inquiry (note:  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LoneW0lf | 11 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Guten Tag, beim Versuch eine E-Mail in ein Postfach zurückzusichern (Exchange 2010) bekommen wir die Fehlermeldung: <ServernameExchange> Der Auftrag ...
Forum Discussion by JooWue | 10 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I have been tasked to find a copy of the exchange agent for Backup Exec 11d. I have been looking everywhere and really need to get a copy of it. ...
Forum Discussion by zen200 | 03 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,  I installed Agent for exchange (trial) on media server. But job failed with VFF driver missing with back up of only systemstate.  I installed RAWS on ...
Forum Discussion by Mast Max | 01 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution I have master server running Backup Exec 2012 SP3 and want to backup exchange 2013 servers MBX01 and MBX02 using DAG. I back it up with preferred server list and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MSI_iqbal | 18 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Hi! I got trouble with my backup of Exchange 2007 SP3 running on win2k8 SP2 without clustering. Fullbackup at weekend is running without trouble with GRT ...
Forum Discussion by fwolf | 18 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution We are running Backup Exec 2012 1798.1300 64bit all patched etc.  We have 2 Exchange servers in our head office and 1 at our DR site. To facilitate no loss DR we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dave OKeefe | 17 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Hello Folks, I am trying to restore a users mailbox from tape and I keep getting the error that is in the title. The mailbox was not deleted, the person was ...
Forum Discussion by DBurg507 | 17 Mar 2014 | 8 comments