Video Screencast Help

Agent for Microsoft Hyper-V

Results for Agent for Microsoft Hyper-V

I need a solution Hi all, I've been Googling for hours now trying to find a solution to this, but no joy, so I'm hoping someone here will be able to help! We've ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ALNS | 23 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution If my Backup Exec 2012 media server is installed on a Hyper-V host outside the domain of the Hyper-V guest VM’s, how would I go about pushing the agent for windows to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dalbs | 20 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution When backing up a virtual machine using the agent for Hyper-V is it possible to restore the backup to dissimilar hardware (Physical Hardware)? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mhartman | 03 Apr 2012 | 6 comments
I need a solution Hi, I have installed Symantec Exec 2010 on Windows2008 R2 Datacenter. I have sheduled three backups long before. Two backups are fine and good. But, ...
Forum Discussion by Srinivasu M | 30 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution Hi, We're currently testing BE2012 in a new Hyper-V cluster environment; however, the backup speeds leave much to be desired. We're interested in ...
Forum Discussion by mcheer | 28 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution Hi All   If anybody is using or having any solution. We are looking for  backup  reports if it can be created by creating scripts in Netbackup version ...
Forum Discussion by Gurjeet Singh | 22 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, One of our clients running backup exec 2010 with all of the latest service packs and hotfixs. This server backs up the virtual servers on the network (MS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ben_Wilson | 22 Mar 2012 | 6 comments
I need a solution We have a brand new BE 2012 installation. We installed 18 windows agents on Windows 2008 R2 SP1 French version. For some unknow reasons we have 2 of them that keep ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mat_OPC | 19 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution Hi. We have a problem with one of our2008 R2 servers, wich act as a host to several Hyper-V guests. Backup starts, but after a while it fails because the ...
Forum Discussion by Anderso | 13 Mar 2012 | 7 comments