Video Screencast Help

Agent for Microsoft SharePoint

Results for Agent for Microsoft SharePoint

I need a solution Hi Looks like the manual implies there is not need for seperate MS-SQL backups as they automating included in the policy type - MS-SharePoint ....a correct ...
Forum Discussion by Jim-90 | 21 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, we recently migrated from Backup Exec 2010 to Backup Exec 2014. Ever since our migration our Sharepoint Server Farms backup has been failing daily with the ...
Forum Discussion by Upgrayedd | 06 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, Recently, our company has implemented MS Sharepoint system for file sharing purpose. We have another centralized backup server implemeted using Netbackup ...
Forum Discussion by CR IT | 06 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Have some issues when try to backup Microsoft Sharepoint 2010 with Backup Exec. After installing agent on the Sharepoint server a Server Farm shows up in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Itera Drift | 15 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, I have a Windows 2012 server that hosts 2 Hyper-V VMs. One VM is a Windows 2008R2 server running IIS, the other is a Windows 2008R2 server running Sharepoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael Rydzewski | 31 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello again guys, Master W2K8 7.5.0.7 Media Linux SuSe 11 SP2 7.5.0.7 FEWS and BESQL Windows 2008 Standard R2 I have got everything working hunky dory ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 16 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution Hello again  community Friends, Sharepoint problem  NBU Master 7.5.0.7 W2K8 64bit NBU Media 7.5.0.7 SuSe 10 SP2 Linux 64bit as Proxy Server Sharepoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 06 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, We have backupExec 2014 Sp2 on windows server 2012, and 4 sharepoint 2013 WebApp. We backup the Farm with this 4 WebApp.the backup work fine When we ...
Forum Discussion by tkw | 04 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, i had BE 2014 SP1 running fine for some month, now i had to update to SP2 for some problems mit Tape usage. But in the last weeks, since installation of ...
Forum Discussion by JuergenB | 27 Feb 2015 | 8 comments
Hi Friends, This is the latest video that shows us how to get our SharePoint data back when there is not way to restore the granular document with normal Netbackup Sharepoint ...
Video by Gaurav Kaushal | 19 Feb 2015 | 0 comments