Video Screencast Help

Agent for Microsoft SharePoint

Results for Agent for Microsoft SharePoint

I need a solution   Backup Exec 2012 R3, all patch. We are backuping our sharepoint infra thru the sharepoint agent. In the policy, we are doing: ·         a weekly full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Service Informatique | 12 Feb 2013 | 2 comments
Minor functionality Investigating/gathering information 200665 ...
Known Issue by Ben L. | 07 Dec 2012 | 0 comments
Non-data threatening / major functionality Investigating/gathering information ...
Known Issue by Russ Perry | 28 Nov 2012 | 0 comments
I need a solution I have searched the web for help with a status 37 error trying to do a granular restore from Sharepoint 2007.  Previously I was able to do this but now, no matter what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by trs06 | 01 Nov 2013 | 14 comments
I need a solution I am struggling with getting successful backups of our Sharepoint 2007 farm.  I mostly get status 13 and status 1 errors.  Below is a partial log of one with status ...
This issue has been solved
Forum Discussion by trs06 | 27 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution Hello all, Running Symantec Backup Exec 2012 (14.0 Rev. 1798 64b) on Windows Server 2008R2 std Service Pack 1 I have a sharepoint backup configured as a FULL ...
Forum Discussion by JPedro | 19 Nov 2012 | 3 comments
I need a solution I don't know why cannot restore selections do not show granular level selections after a successful Granular Recovery Technology (GRT) backup to tape of ...
Forum Discussion by First Krish | 19 Nov 2012 | 5 comments
I need a solution Hello, I'm trying to formulate a disaster recovery plan for our SharePoint environment. So far the solution I have works, but the restores are extremely slow ...
Forum Discussion by JackG | 01 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution When I restore a file from a tape, there was an error: Restore- SharePoint - WEBAPP80\Content-DB 1 (SP-SQL\WSS_Content_Portal) V-79-57344-33938 -  An ...
Forum Discussion by SEED IT | 22 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution I have the setup of the front-end and the back-end servers according the Sharepoint Admin Guide but get errors.   Log below   10/18/2012 1:39:32 PM - ...
Forum Discussion by jeppe_ols | 18 Oct 2012 | 11 comments