Video Screencast Help

Agent for Microsoft SharePoint

Results for Agent for Microsoft SharePoint

Non-data threatening / major functionality Investigating/gathering information ...
Known Issue by Russ Perry | 01 Oct 2012 | 0 comments
I need a solution I installed Backup exec 2012 SP1a and although I tested everything before going into production, (apparently not everything as it does not work), I'm not able to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ApieBe | 13 Sep 2012 | 16 comments
I need a solution Two node master server 7.1.0.3 running on RedHat Linux, with two Win 2008 R2 media servers (MSDP). SharePoint 2007 SP2 and SQL 2008 Our granular backups are ...
Forum Discussion by Somniumus | 10 Sep 2012 | 3 comments
I need a solution Hi All, I'm having a new problem after I just updated all the Backup Exec for Windows agents for Backup Exec 2012 to all of my Windows servers. I currently ...
Forum Discussion by Jason Chambers | 07 Sep 2012 | 4 comments
I need a solution After weeks of trying to find a solution, reading numereous articles, manuals,... I decided to post my problem ;). I installed a sharepoint agent and sql agent on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ApieBe | 07 Sep 2012 | 3 comments
I need a solution I would like to perform a complete test restore of our SharePoint 2010 server to a different physical machine.  I did an SDR bare metal restore to a different physical ...
Forum Discussion by CitizenErased | 05 Sep 2012 | 1 comment
Non-data threatening / major functionality Investigating/gathering information ...
Known Issue by Chris Riley | 03 Sep 2012 | 0 comments
I need a solution Hello, i have a problem with backing up a Sharepoint 2010 Foundation installation with Backup Exec R3 (latest patches). Everything is backed up except the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by spoekes | 31 Aug 2012 | 4 comments
I need a solution Background:  So we have Backup Exec 2012 and two Data Domain DD620's.  We have all the required licensing including the Data Domain DD Boost and replication ...
Forum Discussion by CRoth2 | 25 Aug 2012 | 32 comments
I need a solution I ran a backup on our SharePoint server and was able to successfully restore and individual document. I haven't been able to restore a test site I deleted, ...
Forum Discussion by pbirk | 22 Aug 2012 | 1 comment