Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution Hi all! VMware announcement new version of vSphere: ESXi 5.5 and vCenter 5.5. http://www.vmware.com/files/pdf/products/vsphere/V... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by megor | 29 Aug 2013 | 21 comments
I need a solution Good Day, I am currently backing up my VMWare environment using NetBackup 7.5.0.4 SAN Transport method utilizing iSCSI datastores on a NetApp filer.  I am wanting ...
Forum Discussion by soadotjpa | 28 Aug 2013 | 1 comment
I need a solution I recently upgraded my BE 2012 to SP2.  A few weeks later we upgrade to VMware 5.1.  I've noticed number of virtual server (AVVI) jobs fail with the "Cannot ...
Forum Discussion by Moltron1 | 22 Aug 2013 | 2 comments
I need a solution hi All, I'd like to know if the VMware SQL backup (protect SQL server database with VMware backup, which is the new feature of netbackup 7.5.0.5) is using the ...
Forum Discussion by Sammy1233 | 21 Aug 2013 | 1 comment
I need a solution Hi All, I'm having problems doing a file level restore from backup of a VMware VM. The VM has two disks,40GB and 600GB both thin provisioned, VM version ...
Forum Discussion by MarkBE | 08 Aug 2013 | 10 comments
I need a solution Hello, backup exec team!!! This article http://www.symantec.com/docs/TECH178741 redirect to VMware KB http://kb.vmware.com/kb/2010428 and in this KB ...
Forum Discussion by megor | 07 Aug 2013 | 9 comments
Currently, as stated here , to change the order of server you need to deselect all of them, and then select them back in the desired order. It should be a better option to do that, as it was possible in earlier versions of Backup Exec. ...
Idea by w-d | 07 Aug 2013 | 0 comments
I need a solution Hi I am using the commands in http://www.symantec.com/docs/TECH184683  to create a powershell scripts for creating backup jobs. The export works fine, and ...
Forum Discussion by Fredru | 02 Aug 2013 | 2 comments
I need a solution Hi everybody, I already searched in the internet and contacted Symantec Licensing Support but did not get consistent information so I am hoping I find my answers ...
Forum Discussion by _lobo | 25 Jul 2013 | 11 comments
I need a solution Hi all, I just wanted to share this event that happened to me today. I installed BE 2012, connected to vCenter and everything's fine. Everything backups ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marco Tafur | 24 Jul 2013 | 3 comments