Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution What is the procedure to backup VMware workstation using backup Exec? Do i still need to purchase the Hyper V and Vmware Agent for BE? I added the host on BE but I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sacha Brown | 31 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, As above really... I am creating backups of VM's (VMware) using AVVI agent with SAN Transport. These VM's do not have the Backup Exec RAWS agent ...
Forum Discussion by LozBC | 30 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution After a VMware Tools update on one of my VMs backed up with Application GRT, Backup Exec 2012 SP4 started complaining: V-79-8192-38331 - The backup has detected ...
Forum Discussion by Artegic | 29 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all, I'm looking in to setting up BE 2014 and redesigning our current backup structure. One thing I'm looking in to is AVVI backups. This looks ...
Forum Discussion by Backupthetruck | 27 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I am using Backup Exec 2014 to back up VMs hosted on VMware ESXi 5.1 servers, and using the Backup Exec VMware Agent through the related vCenter management ...
Forum Discussion by Tim Miller Dyck | 24 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution After application of this hotfix through LiveUpdate, any/all incremental backup jobs of virtual machines acting as active directory domain controllers always end with ...
Forum Discussion by bwilliam | 23 Jul 2014 | 20 comments
I need a solution I have an issue with BE2012 in a CAS and MMS environment where immediately after the servers are restarted the very 1st schedule job crashes “bengine’ service with the ...
Forum Discussion by Bayside City Council | 22 Jul 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) After yet another sucessful 7.6 upgrade I noticed the following at a customer site. It seems that between 7.5.0.6 and 7.6.0.2, VMware ...
Forum Discussion by Morten Seeberg | 22 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution I have been told that I will have a few project shortly to upgrade some of our clients to BUE2014. Awesome I say, time to play with it in my lab. I download and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Firman | 21 Jul 2014 | 10 comments
I need a solution Hi All, Was wondering if any of you here encounted the problem whereby on a VM that has DFSR, the backed up data and the actual amount of data does not tally with each ...
Forum Discussion by Tiong | 20 Jul 2014 | 2 comments