Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution Recently when I make the backup of VM Guest. After backup, there is exception alert. Exception is "You cannot perform GRT-enabled restores of application data ...
Forum Discussion by Jacky.Wu | 18 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution Hi: I have this scenario. I have installed BE (2010 R3 with SP1) in a virtual machine over ESXi 4.1 (everithing in demo mode - no licensing problem). When ...
Forum Discussion by sistemasI68 | 17 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution Hi Guys, I just need some clarification on a number of questions I have. Im testing out BE 2010r3 with all latest hotfixes.  All VM's are on HW level 7 ...
Forum Discussion by Calis | 16 Nov 2011 | 12 comments
I need a solution Hi All I have read somewhere that the backup host for VADP have to be a windows master or media server. Is that true? My customer have bought a N5220 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by oughck | 15 Nov 2011 | 2 comments
This enhancement request is to improve consistency in NetBackup 7.1 VMware Intelligent Policy (VMIP) backups. When VMIP runs a query, it receives ManagedObjectReferences from the VMware API, and sends a list of matching identifiers (hostnames, ...
Idea by tonyli | 14 Nov 2011 | 0 comments
I need a solution Hi All, On Friday night I set up a job on the Backup Server (we are using BE2010 R3), to backup all our Virtual Machines to disk. Under the VMware option I ...
Forum Discussion by Vantage47 | 14 Nov 2011 | 6 comments
I need a solution Hi Guys, I'm about to launch into using the Agent for VMware with BE 2010R3 and all latest hotfixes and have been preparing servers and reading all the doco ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Calis | 10 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Has anyone actually had the VMGuestOS field actually filter VM clients from a policy correctly? No matter my operator or value parameters I cannot seem to be able to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tim Hansen | 10 Nov 2011 | 6 comments
I need a solution Hello, i'm trying to start backing up our VMWare environment via backup exec 2010 r3. THe backup itself seems to be running fine, finishing successful ...
Forum Discussion by ScottL | 10 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Hi All I am trying to backup MSSQL 2008 databases with VMware policy single pass backup.The virtual client is Windows 2008 R2 EE 64bit with MSSQL 2008 R2 64bit. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by evo | 09 Nov 2011 | 8 comments