Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution Hi, I have recently upgraded Vmware vSphere infrastructure to 5.0 and Backup Exec infrastructure to 2010 R3 SP1. After that I've decided to upgrade vmware ...
Forum Discussion by kaarol | 12 Oct 2011 | 7 comments
I need a solution Hello, I have a backup selection consisting of a single VM (a linux machine in this case). I have a policy consisting of Full and Incremental job templates ...
Forum Discussion by Anne Farrell | 11 Oct 2011 | 5 comments
I need a solution I have been back and forth with our equipment vendor about using Backup Exec 2010 r2 with a Cybernetics virtual tape library. Is there anyone else who has attempted to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OpsSysTech | 11 Oct 2011 | 7 comments
I need a solution We are currently running Backup Exec 2010 R2 SP1 with all fixes and wondered if there has been a fix included with R3 or R3 SP1 which fixes backing up a virtual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alertsuser | 11 Oct 2011 | 9 comments
I need a solution Just looking for some general advice, here is the situation. We currently run BE 12.5 with VM Agent to use VCB to snapshot VM's and then move to tape to ...
Forum Discussion by hcrit | 11 Oct 2011 | 4 comments
Non-data threatening / major functionality Investigating/gathering information ...
Known Issue by Ben L. | 10 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution  Hi i have inatalled backupExec 2010 r3 on server2008r2,the installation ended successfully and even installed exchange management tools created a service account in ...
Forum Discussion by Mercylus | 10 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution We are backing up 4 Windows Server 2003 VMs with GRT set to on. The mashines are on a Dell MD3000i SAN. While the backup starts with realy goot speed arount ...
Forum Discussion by xadox | 06 Oct 2011 | 6 comments
I need a solution Hi All I have a problem after the upgrade from version 7.0 to 7.1 mp2. Backups of Virtual Machines policies end with error 13 Before the upgrade everything ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Zbynio.R | 03 Oct 2011 | 2 comments