Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution Hi All I am trying to backup MSSQL 2008 databases with VMware policy single pass backup.The virtual client is Windows 2008 R2 EE 64bit with MSSQL 2008 R2 64bit. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by evo | 09 Nov 2011 | 8 comments
I need a solution I am trying to backup a DC that is a virtual machine using BE 2010 R3. I keep getting the following error when trying to do a backup of the VM: "Final error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sb_gortiz | 09 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution I am using Backup Exec 2010 R3 sp1 to backup a virtual center with VMware servers on it. We use VMware 4.1 esxi. We have a problem if we use AOFO and the job hangs, ...
Forum Discussion by lasix01 | 04 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution We have a fairly establihed setup with VC / VSphere 4.1 Update 1 alongside NBU 7.01 with VMWare Hotfix v14 This is working fine on 6 Media Servers targeting ...
Forum Discussion by rmh999 | 31 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution I use VMware option. And when I backup VMware, I select ESX server and don't use GRT backup. ESX server have about 30 virtual machines. When I backup ...
Forum Discussion by takaratta | 27 Oct 2011 | 9 comments
I need a solution I have to install Backup Exec in a environment where I have Dell servers , IBM LTO3 Tape storage and IBM DS 8100 SAN and my client want to backup there primary servers ...
This issue has been solved
Forum Discussion by geekgadget | 26 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Hi all We are running Backup Exec 2010 R3 on a 2008 R2 server and want to backup our VMware VMs directly from our Equalogic iSCSI SAN. When we try to do this ...
Forum Discussion by cegedimit | 26 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution I've been working through the Netbackup Admin Guide for VMware and some on-line reading, but I'm still not clear on one point. Where it says : " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EstherM | 25 Oct 2011 | 8 comments
I need a solution Hy,   Please help me. I have Hy, Please help me. I have two Installations with the same error. Here is a Screenshot of the error: This ...
Forum Discussion by Zerakus | 24 Oct 2011 | 7 comments