Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution I'm in the process of moving my existing BE 12.5 to BE 2010.  I want to take advantage of DeDuplication. I understand that VM machines can be backed up vmdk ...
Forum Discussion by BHF | 18 May 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, we are backing up several VMWare machines with Backup Exec (2010.R3 Build 5204 x64) Agent for VMWare. One Machinebackup always ends with error: Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by opticomIT | 15 May 2011 | 4 comments
I need a solution Hi, I have recently been testing backups of vmware guests using the new R3 I have had this come up a number of times:   V-79-8192-38331 - The backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GeoffRose | 15 May 2011 | 5 comments
Missing feature in NBU 7.0 VCB backups allowed the option to restore virtual machines to a staging area and run VMware converter manually to recover them. There is no such option using Vstorage API. Can this option be added to a future NetBackup ...
Idea by Jeff Gaskin | 12 May 2011 | 0 comments
Non-data threatening / major functionality Investigating/gathering information ...
Known Issue by Paul Jeal | 12 May 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, Environment is vSphere 4.0, ESX hosts, with Windows Server 2008 guests. The SQL Server is a Windows 2008 VM running SQL 2008. Using Backup Exec 2010 R2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sublaner | 10 May 2011 | 2 comments
I need a solution I have opened a case with Symantec, but since these are minor questions, they are calling me back later.  In the interim, I was wondering if anyone in the community ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Moltron1 | 06 May 2011 | 5 comments
I need a solution Having existing Backup Exec traditional client backups and after migrating 70 of 100 P2V into VMware v3.5u4 I'm looking at changing to "backup exec for ...
Forum Discussion by pawlozer | 06 May 2011 | 5 comments
I need a solution Hi there, I have a vCentre backup that backs up around 40 virtual machines. When I check the media the backup is using I see a lot of tapes with "End ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bill Parnell | 04 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I'm having troubles to backup VMware virtual machines. The environment is configured as follows: NetBackup Enterprise Server 7.0.1 running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mmeeggaann | 03 May 2011 | 7 comments