Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution Hi everyone, I'm having troubles to backup VMware virtual machines. The environment is configured as follows: NetBackup Enterprise Server 7.0.1 running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mmeeggaann | 03 May 2011 | 7 comments
I need a solution I performed a test yesterday and was a little surprised on one aspect of it. I created a Server 2008 VMWare client as my test subject. Created a SnapShot backup policy ...
Forum Discussion by Wayne Cierkowski | 28 Apr 2011 | 3 comments
Non-data threatening / major functionality Will not fix--Non-reproducible ...
Known Issue by Ben L. | 22 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Can NBU 7.x (any iteration) do a CBT restore?  Meaning, when restoring a VM, that ONLY the CBT blocks are restored and not the entire VMDK file(s)? This is a ...
Forum Discussion by teiva-boy | 22 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution I now do three ESX 4.1 machine cluster, the virtual machine has AD, DNS, DHCP, Exchange, etc., ask the support of online backup ESX4.1 BE under the virtual machine? If ...
Forum Discussion by frecolwang | 22 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution I am having some slow performance when using the SAN transport method of backing up my VMs.  Only getting up to 1,000MB per minute.  Over the network I can get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Moltron1 | 20 Apr 2011 | 4 comments
I need a solution I'm wondering if anybody here has run into a similar situation with backing up Windows 2008 virtual sessions.  We use BackupExec's 'Agent for VMWare ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RLyver | 15 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution Hey, so I did a no-no and let my Backup Exec server see my ESX LUNS / Data stores on my fibre channel SAN without disabling automount.  This is a new BE server, and ...
Forum Discussion by Moltron1 | 14 Apr 2011 | 1 comment