Video Screencast Help

Agent for VMware Virtual Infrastructure

Results for Agent for VMware Virtual Infrastructure

I need a solution Hi, I have this error: Error. Cannot backup directory \zzzVirtApp000zzz and its subdirectories. I have read all the articels about the subject. I have ...
Forum Discussion by LaWoNett | 16 Feb 2011 | 6 comments
I need a solution Almost all of our domain controllers are VM's running on ESX4.1. We are running netbackup version 7.0.1 and i wanted to see if anyone had any thoughts on proper ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 15 Feb 2011 | 4 comments
I need a solution Hallo zusammen, seit kurzem setzen wir Backup Exec 2010 R2 mit den neuesten Hotfixes sowie SP1 ein. Mit diesem machen wir per VMware Agent komplette Image ...
Forum Discussion by itcab | 15 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution   We are using Backup Exec 2010 R2 SP1 with AVVI. We are using two ESX v4.1 Update 1 servers with a vCenter Server v4.1 Update 1. While Backup up a domain ...
Forum Discussion by xadox | 15 Feb 2011 | 15 comments
I need a solution I am going to deploy a Backup Exec environment on a vessel and have it in testing at the moment. We have two vmware esxi 4.1 servers with a total of three virtual ...
Forum Discussion by Henric | 15 Feb 2011 | 0 comments
I need a solution Good morning, Currently I have installed the BE 2010 R2 SP1. I am trying to do a backups of the virtual machines using the method of transport NBD but it end ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fespinoza | 14 Feb 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, I'm using BE 2010 and I'm performing a Backup of an Exchange Server 2003 using the VMWare agent. This gives me a Full backup of the VMDK file and from ...
Forum Discussion by KapowSoftware | 14 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution We are using Backup Exec 2010 R2 with VMware Agent on a Windows Server 2008 x64. Our server are on two VMware ESX Servers 4.1 Update 1 with vCenter Server 4.1 Update ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xadox | 14 Feb 2011 | 9 comments
I need a solution Hi. We got the mentioned error when we tried to restore a virtual disk (vmdk file) from a backup. The tech doc said that you have to select the option to ...
Forum Discussion by harsi | 12 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution Following problem. We added a second disk to an already existing virtual machine. The problem is that the new vmdk is never displayed when you browse thru the ...
Forum Discussion by harsi | 11 Feb 2011 | 1 comment