Video Screencast Help

Backup Exec Appliances

Results for Backup Exec Appliances

I need a solution Hi all, Would love to have some advise on this issue. Background: Server OS 2008 r2 SP1 64bit BE 2012 v14.0 rev 1798 (64-bit) My backup jobs for system ...
Forum Discussion by Xavior | 29 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution Hi All, We are running Backup Exec 2012, this is brand new install,  Server 2008 R2 running on a VM server, HP MSL8096 Tape Library. BE sees the tape drives, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sythor | 28 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution Hi all, So I recnetly upgraded from BE 2010 R3 to BE 2012 and things have not gone as smoothly as I was hoping.  We are using an IBM TS3100 Robotic Tape Library ...
Forum Discussion by twshelpdesk | 24 Jan 2013 | 15 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, Can anyone help me out with a symantec backup solution which will support my glacier cloud storage server? (Backup and ...
Forum Discussion by AlanR13 | 24 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution Hi all, Quick erase is not working in Symantec Backup Exec 12.5 for Windows Servers. I have inserted new tape into my tape drive and ran quick earse.  No ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pavan_kpn | 22 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution Hi all , I met the problem when connect from Backup Exec verson 12.0 Rev.1364 which installed on server win 2003 32bit .When I try connect to Win Server 2008 R2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ballam | 17 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I started a new role recently and have been given the task of working out how to use Backup exec 2010 R3 and our IBM TS3100 tape library to backup ...
Forum Discussion by mjgreen81 | 14 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution Hello, I have a 2008 server with BackupExec 2010R3 running under VMWare ESXi 5.  The tape unit is a Certance LTO-2 autoloader. The speed was fine, ~800mb/min, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GTA_doum | 12 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution We recently implemented a BDR and we are using Symantec Backup Exec 12.5 to backup the files and we are just pointing it to the BDR. There is about 250gb being backed ...
Forum Discussion by M.Saldivar | 03 Jan 2013 | 11 comments
I need a solution Hi ! I have three server with 2008 R2. For backup, I buy Backup Exec 2010 R3. I install Backup Exec 2010 R3 on a one server (Server I) and install Remote Agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Precimecan | 02 Jan 2013 | 2 comments