Video Screencast Help

Backup Exec Infrastructure Manager

Results for Backup Exec Infrastructure Manager

I need a solution I do incremetal back up and full back up once a week. However, for the past two weeks i got the below error and my back-up failed..   category    : Resource ...
Forum Discussion by JamesNjenga | 02 Apr 2012 | 6 comments
I need a solution I need to see information on a tape and shows mesaje "the half selected not was found in the catalogs. You Must catalog the first half if you want to use it ...
Forum Discussion by Cristhian Pabon | 29 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Hi Guys I am having issues deploying a Backup Exec (DLO Agent) thru SCCM 2007. I created a collection with only with 3 test computers, and then created the ...
Forum Discussion by Manna420 | 22 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I am a newbee to the Backup and Recovery environment and in our environment both Netbackup and Backup Exec is being used.  I would like to know if images in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jecintha | 18 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution Hallo Community, wir versuchen vergeblich, auf einen frisch installierten Small Business Server 2011 Standard eine Sicherung mit Backup Exec 2012 zu starten. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by imd | 14 Mar 2012 | 13 comments
I need a solution Why  Backup-to-disk created a large amount Disk size but just use very less, It hold much of my Storage spaces. How can I control the Total capacity ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PEH_MAN | 05 Mar 2012 | 12 comments
I need a solution Hi team, This type of error occurring in this process backup.Veriquei site symantec solution of this error code "0xe0008443". Ran the recommendations of ...
Forum Discussion by Rodrigo Sabino | 23 Feb 2012 | 4 comments
I need a solution Does Backup exec support 32bit and 64 bit servers with the same license? License is not dependent upon License is not dependent upon the bit type ...they are ...
Forum Discussion by Ronpr | 02 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution 3 days ago i start with a problem in Backup Exec 2010 R3, one of my servers that always backup now send me the following message: "0xe0009b61 - The logon ...
Forum Discussion by Ruben Mendez | 06 Jan 2012 | 14 comments
I need a solution Hello,   Is it possible to force the domain name and mask it on the backup exec retrieve interface. I don't want mys users to see it?   Thanks for ...
Forum Discussion by Siegfried | 09 Dec 2011 | 0 comments