Video Screencast Help

Backup Exec Infrastructure Manager

Results for Backup Exec Infrastructure Manager

I need a solution HI all, i hope someone can help, its a very strange one! Ive added our Vcentre server into our servers as well as all our physical servers that need backing ...
Forum Discussion by mikedoh | 08 May 2012 | 2 comments
I need a solution I have any enviroment with both Physical and Virtual (VMware) servers I want to backup to both disk and tape. I have no fiber in the enviroment so I don't ...
Forum Discussion by Kahlan | 04 May 2012 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Exchange sp1 den 2 ye geçiş yaptıktan sonra seninde her ay gelip kontrollerinde fark ettin ve gördüğün hataydı bildiğin gibi. ...
Forum Discussion by semih soykal | 30 Apr 2012 | 9 comments
I do not need a solution (just sharing information) When attempting to backup Exchange 2007 resources configured with either Local Continuous Replication (LCR) or Cluster Continuous ...
Forum Discussion by semih soykal | 29 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution We recently moved a physical server (all configs, files, apps, basically everything) to a vm to save space in our server rack.  We left everything alone with backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shattuckk911 | 25 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution I have just installed Backup Exec 2012 on a Standard Windows 2008 R2 box and am unable to get into the software.  When I open up the Backup Exec software I get a login ...
Forum Discussion by KevinM123 | 18 Apr 2012 | 7 comments
I need a solution I do incremetal back up and full back up once a week. However, for the past two weeks i got the below error and my back-up failed.. category    : Resource ...
Forum Discussion by JamesNjenga | 02 Apr 2012 | 6 comments
I need a solution I need to see information on a tape and shows mesaje "the half selected not was found in the catalogs. You Must catalog the first half if you want to use it ...
Forum Discussion by Cristhian Pabon | 29 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Hi Guys I am having issues deploying a Backup Exec (DLO Agent) thru SCCM 2007. I created a collection with only with 3 test computers, and then created the ...
Forum Discussion by Manna420 | 22 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I am a newbee to the Backup and Recovery environment and in our environment both Netbackup and Backup Exec is being used.  I would like to know if images in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jecintha | 18 Mar 2012 | 5 comments