Video Screencast Help

Backup Exec Infrastructure Manager

Results for Backup Exec Infrastructure Manager

Hi Team, Just an idea from me might be helpful for the end users who really worried about data security No matter wherever we perform the backup (Disk, Tape, VTL,...Etc..) If someone  knows how to do the restore they can perform the restore and ...
Idea by Vinothkumar | 19 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution Dear Sir/Madam, We have an emergancy: Our backup Job notificate fails with Symantec Backup Exec 11d (version 11.0 Rev. 7170) " Job ended: woensdag ...
Forum Discussion by Barman | 19 Oct 2011 | 7 comments
I need a solution Hi I am relatively new to Backup Exec and was looking for advise for a backup solution I want to implement. I am currently running Backup Exec 12 and backing up to a ...
Forum Discussion by mjmartino | 18 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution I cant seem to find the trial for Backup Exec Infrastructure Manager.  I've installed Symantec Installation Manager but it doesnt come up as an option in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jeff Postle | 28 Sep 2011 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello fellow Phoenix Backup & Archiving group members, There are currently 4 Symantec Backup & Archiving User Group ...
Forum Discussion by pdsimpson | 28 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution Hello All - I seem to have a very annoying situation with Backup Exec that I cannot seem to solve.   Basically I have 4 backup jobs that run daily to tape.  The ...
Forum Discussion by rickyrak | 27 Sep 2011 | 12 comments
I need a solution Dear Team,   We have a custumer who need to install Backup Exec 2010, and they need to configure  with the scenario: Installation to the file server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mr R | 16 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution hi all, I am finding an issue with the symantec 11d application. we have IBM TS 3100 system Storage which is connected to a system which is loaded with the windows ...
Forum Discussion by venkat.mysore | 15 Sep 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a HP Storage Works Ultrium 1760 Tape Drive and HP LTO-4 Ultrium RW Data Cartridges (1.6 TB - C7974A). I am running Symantec Backup Exec 2010 R3. The ...
Forum Discussion by robt899 | 05 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone -   I am having a very complicated issue that I cannot decide is hardware or software.   I have a backup job which runs.  BEX reports the job ...
Forum Discussion by rickyrak | 22 Aug 2011 | 27 comments