Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

I need a solution Hello All, I have Installed Symantec Backup Exec 2012 on Microsoft Windows 2008, now I want to configure WD Sentinel DX4000 Network Storage Server with ...
Forum Discussion by jibranraopk | 18 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, We are running Backup Exec 2012 on a Windows Server 2008 R2 machine with deduplocation storage connected. When a backup is run with the client-side ...
Forum Discussion by BurningSky | 17 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hallo Zusammen Da unser vorhergehender Admin die Firma relativ plötzlich verlassen musste, bin ich nun daran unser Backup zum laufen zu bringen. Ich hatte bereits ...
Forum Discussion by ScottVega | 10 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I have question. I would like to set my backup job for grt on HA Hyper-V virtual machine. The problem is that my hypervisor host work in domain A ...
Forum Discussion by Sebastian Lombaski | 09 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, Sorry for the long title... I am trying to work out what the best plan of attack is regarding some of my servers... We have approximately 100 ...
Forum Discussion by LozBC | 07 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am setting up Backup Exec 2012 jobs and have noticed this option is the default as opposed to the Archive bit which I am used to: Looking this up on the ...
Forum Discussion by LozBC | 07 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hello! Having an issue w/ backup jobs timing out / failing. Symantec Backup Exec 10d Media Server v10.1 rev 5629 SERVER1 - has Backup exec installed ...
Forum Discussion by matt1981 | 07 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Estimados:  Tengo el siguiente error, tengo instalado BE 2010 R3 Sp4 DLO , al respaldar un archivo PST de usuario por DLO me muestra el siguiente mensaje de error ...
Forum Discussion by PatricioRF | 07 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm having the same issue again as posted here ( http://www.symantec.com/connect/forums/backup-exec... ). Following CraigVs suggestion solved the ...
Forum Discussion by IT_dummy | 04 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution I'm trying to configure a backup of shares on a QNAP NAS device (SMB shares). So I've added the server to the Servers list and then setup a backup job. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jon_manager | 02 Apr 2014 | 5 comments