Video Screencast Help

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

I need a solution Hi, We are currently using a Trial version of Symantec Backup exec 2010. I have been having problems performing an exchange restore using GRT of an individual ...
Forum Discussion by Abid Sharif | 24 Jan 2011 | 29 comments
I need a solution Good afternoon, I am having problems with backup exec 2010. I have a media server backing up multiple server using remote agents, everything else works fine ...
Forum Discussion by Tony McSpadden | 24 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Tengo un juego de 8 cintas y cuando se llena una de las cintas, ya no salta a la siguiente y se me quedan todos los josb "cancelados". For the 2nd and ...
Forum Discussion by OskZ | 23 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution we're using a be2010r2 media server to backup an infrastructure composed by: windows servers vmware servers exchange server backup destinations ...
Forum Discussion by fstd | 21 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution Application totally re-installed from scrach at weekend. Ran twice successfully. Now console fails to start. Patched to date. Solution ideas welcomed. Regards ...
This issue has been solved
Forum Discussion by iant | 21 Jan 2011 | 11 comments
I need a solution Hi everyone, I have a small issue that isn't critical but I wanted to see if there is a reason for it happening. My configuration is BE2010r2 for SBS server. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by seltech | 20 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, could anyone please explain the difference between the orignal job time and starting job time, I found this on the job summary information on the logs for my ...
Forum Discussion by JMCBH | 20 Jan 2011 | 5 comments
Since the amount of data is known for duplicates can you enable the progress bar without prescan? Also along this line, can you have a column for estimated time of completion? (Backup and Recovery, Backup Exec, 2010, Backup Exec (media server ...
Idea by Tthunder | 19 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution Occasionally while running a backup job, BE prompts me to insert media. Problem is during the job BE puts a lock on the autoloader (Dell 124T) so it does'nt let ...
Forum Discussion by itjem | 19 Jan 2011 | 9 comments
I need a solution Hello, Once again backup exec is keeping me from sleep. Im running backup exec 2010 Version 13.0 Rev 2896 32bit. After some tweeking i got the backups to ...
Forum Discussion by Backupday | 19 Jan 2011 | 7 comments