Video Screencast Help

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

I need a solution Application totally re-installed from scrach at weekend. Ran twice successfully. Now console fails to start. Patched to date. Solution ideas welcomed. Regards ...
This issue has been solved
Forum Discussion by iant | 21 Jan 2011 | 11 comments
I need a solution Hi everyone, I have a small issue that isn't critical but I wanted to see if there is a reason for it happening. My configuration is BE2010r2 for SBS server. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by seltech | 20 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, could anyone please explain the difference between the orignal job time and starting job time, I found this on the job summary information on the logs for my ...
Forum Discussion by JMCBH | 20 Jan 2011 | 5 comments
Since the amount of data is known for duplicates can you enable the progress bar without prescan? Also along this line, can you have a column for estimated time of completion? (Backup and Recovery, Backup Exec, 2010, Backup Exec (media server ...
Idea by Tthunder | 19 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution Occasionally while running a backup job, BE prompts me to insert media. Problem is during the job BE puts a lock on the autoloader (Dell 124T) so it does'nt let ...
Forum Discussion by itjem | 19 Jan 2011 | 9 comments
I need a solution Hello, Once again backup exec is keeping me from sleep. Im running backup exec 2010 Version 13.0 Rev 2896 32bit. After some tweeking i got the backups to ...
Forum Discussion by Backupday | 19 Jan 2011 | 7 comments
I need a solution Hello, I've recently upgraded this organization's Backup Exec from versioni 12.5 to 2010 R2. Before this, if a job would span two tape, when a second ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lmilask | 18 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Greetings: Perhaps someone could provide an explanation for the following: Weekend backups finished, all jobs duplicated to physical tape from VTL backups.  ...
Forum Discussion by James Avery | 18 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution Getting bombarded with errors that the backup-to-disk folders are OFFLINE?? Recently upgraded to BE 2010 and started fresh with new backup jobs. Running Server 2008 R2 ...
Forum Discussion by dsmith_ks | 18 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution Hi everybody, This one is already fixed so here are the details for anyone else having the same issue. Issue :  Tape drive keeps going offline. ...
Forum Discussion by bk73 | 18 Jan 2011 | 3 comments