Video Screencast Help

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

I need a solution  Hi All, I am trying to understand why I am ending up with my backups not completed and in waiting for available media status despite the settings below on my BE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tomasz.zajaczkowski | 29 Nov 2010 | 20 comments
I need a solution Hi there, We are in the process of getting a HP P411 SAS controller working with a HP StorageWorks 1/8 G2 autoloader running on a Windows 2003 Virtual Machine. ...
Forum Discussion by DrewJenner | 28 Nov 2010 | 7 comments
I need a solution All, Thank you all in advance of any assistance you can provide. I have a Dell TL2000 tape library (1 LTO3 tape drive) and running BE 12.5 that is fully ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lee Higginbotham | 28 Nov 2010 | 4 comments
I need a solution Using Backup Exec 2010r2 with the latest patches applied Using removal backup to disk USB drives mapped to a drive letter.  I'm unable to allocate another ...
Forum Discussion by ChrisHin | 25 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, We've recently upgraded to Exchange 2007 SP3 from SP2 since then our backup isn't flushing the transaction logs. However the backup does complete ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TheGreenGorilla | 25 Nov 2010 | 5 comments
I need a solution Hi, I have seen similars errors but I have not find any solution for my error. Backup Exec Server & Remote Agent work fine to backup any info from others ...
Forum Discussion by joseluis.moreno... | 24 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution Dear all, Until now, I solved the support management very simply : "Keep undefinitely - never overwrite" because we had enough backup disk space. ...
Forum Discussion by magix | 24 Nov 2010 | 10 comments
I need a solution Hello, Is there any problem of using the AVVI on a Vm guest running Linux and Oracle? We currently don´t have the Oracle agent since we handle the archive files ...
This issue has been solved
Forum Discussion by IT WHT | 24 Nov 2010 | 9 comments
I need a solution We have an HP Proliant DL320 G5 Running Backup Exec 2010 R2 on Windows Server 2008 R2 Enterprise.  I ran LiveUpdate this morning and the only hotfix needed for ...
Forum Discussion by Dallas Wilm | 23 Nov 2010 | 5 comments
I need a solution Storage device "HP 1" reported an error on a request to write data to media. Error reported: Data error (cyclic redundancy check). This could be ...
Forum Discussion by Kachi | 23 Nov 2010 | 3 comments