Video Screencast Help

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

I need a solution Hi There,  I am trying to perform a VMWare backup of Exchange 2010 but it fails with the following errror: vcmexc2 vmbkup -- The job failed with the ...
Forum Discussion by Vantage47 | 28 Oct 2010 | 11 comments
I need a solution To cut a long story short . . . Had issues removing Backup Exec 2010 using normal uninstall. Had to resort to manual uninstall following Symantec Guide. ...
Forum Discussion by skca54 | 28 Oct 2010 | 2 comments
I need a solution Hello, We have a new internal DAT drive (2 months old)- we have been using tapes bought July 2010. We have been 100% successful since the install of the new drive. ...
Forum Discussion by rocksuitcase | 27 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution Hi I have created a backup to folder job that does a full backup of Exchange every Friday but in the week I also do incremental backups to folder.  The full backup ...
Forum Discussion by Vantage47 | 27 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution Hello,  I was hoping for a little help, as I'm not sure where else to go on this one. We use Veritas / Symantec backup exec on most, if not all our ...
Forum Discussion by omar_mcmammoth | 26 Oct 2010 | 0 comments
I need a solution I have had this product for over a year so the subscription for support has worn out.  I have the product configured very poorly and would like to get things in ...
Forum Discussion by Mark.d | 25 Oct 2010 | 8 comments
I need a solution Hello everyone, I am getting a an error during database maintenance: V-287-10 Maintenance has failed: 10, dump database failed. I have followed the ...
Forum Discussion by Mike G | 25 Oct 2010 | 6 comments
I need a solution Hello Support, Thanx for all the help i've received in this forum. i really apreciate you all. i really need help now. i have installed BESR 2010 when ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nene | 25 Oct 2010 | 7 comments
I need a solution Hi, since i upgraded my Backup Exec 2010 installation to ServicePack 1, i have an issue with the Auto Cleaning in Backup Exec. When Backup Exec tries to ...
Forum Discussion by MPieper | 24 Oct 2010 | 13 comments
I need a solution Hi all I have a situation in a small environment which comprises of the following.  1 x Windows server running Backup Exec 2010. 1 x Windows File server ...
Forum Discussion by sjw7 | 22 Oct 2010 | 9 comments