Video Screencast Help

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

I need a solution Backup Exec 2010 R3 on Server 2003. Two Tandberg 8-slot autoloaders with one drive each, placed in a device pool. If I set my jobs to target the pool only one ...
Forum Discussion by IPRO-BGardner | 08 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Hello All, We do have Dell Powervault array model MD3600F over which the Exchange server luns are hosted. Backup Exec 2012 is the backup software we have in our ...
Forum Discussion by Balaji Subramanian | 08 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution After an infrastructure upgrade replacing basic switches without management capabilities (replaced 100Mbit -> 1000Mbit) on May 1st, I've had issues with ...
Forum Discussion by marcop82 | 08 Jun 2015 | 1 comment
Please consider making the timeout for duplicate to tape stages in a backup job adjustable.  Currently I have my weekly full backup jobs writing to disk storage and then duplicating to tape immediately after source task completes.  Many of my duplicate ...
Idea by thoward73 | 04 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hi I get this error in the log while i try to update our BE 2014 SP1 to SP2. After the error the rollback starts. Any fixes for this? Or what to do? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Niklas Svensson | 04 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi y'all. We're running Backup Exec 2014 (14.1, Rev. 1786) on Windows Server 2008 R2 Std. x64. My team inherited a number of backup jobs created by ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GaryGg | 03 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution We use Backup exec 12 for windows server 2003 R2 and have not been able to back up for a couple weeks as I am unable to get into the system.  I keep getting a message ...
Forum Discussion by Ronvil | 01 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all, I am using Symantec BE 2012 SP4 (Rev. 1798) on a physical server. I'm trying to add my vCenter (vCenter v5.1) server but I get credential error. ...
Forum Discussion by Paolo Spaziani | 01 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I recently upgraded to Backup Exec 15.  I run my backups to USB hard drives connected to the media server.  I manually unselected the hard drives from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OJanicki | 30 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, We all know BE can receive Windows security update via the web UI. Now I have found discrepancy in the "installed updates" tab between the CAS ...
Forum Discussion by JPoon | 28 May 2015 | 3 comments