Video Screencast Help

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

Please consider making the timeout for duplicate to tape stages in a backup job adjustable.  Currently I have my weekly full backup jobs writing to disk storage and then duplicating to tape immediately after source task completes.  Many of my duplicate ...
Idea by thoward73 | 04 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hi I get this error in the log while i try to update our BE 2014 SP1 to SP2. After the error the rollback starts. Any fixes for this? Or what to do? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Niklas Svensson | 04 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi y'all. We're running Backup Exec 2014 (14.1, Rev. 1786) on Windows Server 2008 R2 Std. x64. My team inherited a number of backup jobs created by ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GaryGg | 03 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution We use Backup exec 12 for windows server 2003 R2 and have not been able to back up for a couple weeks as I am unable to get into the system.  I keep getting a message ...
Forum Discussion by Ronvil | 01 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all, I am using Symantec BE 2012 SP4 (Rev. 1798) on a physical server. I'm trying to add my vCenter (vCenter v5.1) server but I get credential error. ...
Forum Discussion by Paolo Spaziani | 01 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I recently upgraded to Backup Exec 15.  I run my backups to USB hard drives connected to the media server.  I manually unselected the hard drives from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OJanicki | 30 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, We all know BE can receive Windows security update via the web UI. Now I have found discrepancy in the "installed updates" tab between the CAS ...
Forum Discussion by JPoon | 28 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a Server Windows 2012 R2 with Backup exec 2014 SP1 In Windows the deduplication disk appears to be full while in the Backup Exec console i have 18 ...
Forum Discussion by jba | 26 May 2015 | 2 comments
I need a solution Bonjour  J'ai un soucis de sauvegarde depuis quelques semaine sur mes sauvegardes. J'utilise Backup Exe 2010 R3. J'utilise de Bandes LTO4 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Matt.WIDIP | 21 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, i ve some strange error, first my windows update on the server stops working. see here  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by qwerq | 21 May 2015 | 6 comments