Video Screencast Help

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

If a barcoded tape is imported into a library and BE shows the tape as being in a vault, the tape is shown as Unknown Media in the library and is associated with the Scratch Media set and result in two tapes with the same label being shown in the media ...
Idea by DaveyMG | 08 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hello Guys, I hope someone can answer this question for me and that is from within BE 2014 with the option to backup the database using the "Full - Back up ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vdang | 07 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution My BUE 2012 setup with an HP G2 1/8 Autoloader keeps hanging on Device Discovery. Is there a hot fix or something for this issue. I've tried rebooting, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by briank8to | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution BE2010 R3 SP4 with all hotfixes applied. Ran remote agent install again after SP4 and hotfix applications and installed necessary updates on remote servers. ...
Forum Discussion by mhcChris | 18 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, I have two tape Media Sets. Full Backup Daily Backup Both have their Overwrite Protection Period set to 12 weeks. I use differentials Monday ...
Forum Discussion by LozBC | 16 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I am using Backup Exec 2010 R3. In the "support" tab, there are no posted tapes. In the logs, I have the following query : EXECUTE: ...
Forum Discussion by imade | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I recently did a push install of the remote agent of backup exec 2010 on a server running server 2012.  The agent starts and runs, but when I try to connect to it ...
Forum Discussion by raiden8813 | 11 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I have a weekly full backup and daily differential backup policy that is backing up 5TB+ to tapes. The problem i am having is that even though the weekly full backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CodyH | 09 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Ok guys I am going to go ahead and apologize... I am a novice with Backup Exec, I have a server running Windows Server 2003 Small Business.  This server is the ...
Forum Discussion by matt608 | 06 Dec 2014 | 9 comments