Video Screencast Help

Deduplication Option

Results for Deduplication Option

I need a solution Hey Guys, We just purchased a Quantum DXi4701 and I need to migrate our old data from the Symantec Backup Exec Deduplication Folder over to it. Is this possible? ...
Forum Discussion by kkoekkoek | 17 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, We are looking forward to have MSDP configured in our environment (Media Server working as Storage Server with 64TB of dedup pool) and use compression and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 1501SV | 17 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hello,   we have client side deduplication enabled and on the surface all looks well, we ran it for the first time this weekend and it completed.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ssholl | 16 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution This is a follow up from this discussion:  https://www-secure.symantec.com/connect/forums/duplicate-secondary-image-cas-directly-attached-tape-library With ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jan.villeres | 11 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hello I installed DLO 7.5 and I cant configure Dedupe server. When I enter port numbers (i'm using wizard) and click next, the DLO Console hangs out. DLO ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GROSA | 10 Jun 2014 | 10 comments
I need a solution Greetings to the well of knowledge... I recently purchased two BE3600R2 appliances running BE2012.  My intent is to have one appliace running locally in our main ...
Forum Discussion by KACJR | 06 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   We have a requirement to backup a set of servers in remote sites and we've tested a backup solution outlined below which works pretty well but I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kevin O'Connor | 05 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I have once again problem with client-side deduplication, on a different servers this time. Can you please try to help me? I have Backup Exec 2014 RTM ...
Forum Discussion by martin w. | 04 Jun 2014 | 10 comments
I need a solution Hi. Good day!  Need someone to point me to the right direction please. We've been using the appliance for almost two months now and it has recently ...
Forum Discussion by Alain Ken Alvarico | 02 Jun 2014 | 7 comments
I need a solution Hi Everyone, I am looking to see if anyone else is having issues using Failover Storage Unit groups with MSDP? I am running Windows 2008 R2 on my Master server and ...
Forum Discussion by rbkguy | 20 May 2014 | 4 comments