Video Screencast Help

Email Archiving Option

Results for Email Archiving Option

I need a solution Hi All. We have EV2007 (7.5) for exchange 2003. I have come across a problem where archived mailbox users are moving their shortcuts into a non-archived team mailbox ...
Forum Discussion by Wasp_man | 27 May 2010 | 4 comments
I need a solution Hi to all, and regards, We have a customer that is evaluating to buy Enterprise Vault for their Lotus Domino 8.0.5 platform. They have a headquarter and several ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Goltrek | 26 May 2010 | 4 comments
I need a solution Hello, I read past forum discussions on this matter but nothing seems to work.  I have a test lab running EV8, Exchange 2003, SQL 2005, and an XP client.  All of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GianniCool | 26 May 2010 | 8 comments
I need a solution Hello All, If anyone has a feature comparison between Backup Exec 2010 and NetBackup7, please share. I am planning on moving from BE 12.5 to NB 7 as ...
Forum Discussion by GauravAditya | 26 May 2010 | 3 comments
I need a solution Hi, We are finding the issue happening very often now with users getting below pop-up everytime they try to open Outlook 2007. "Could not install ...
Forum Discussion by Anuradha Tondam... | 26 May 2010 | 1 comment
I need a solution Just looking if there is an way to do the following, automatically archive a users email who have left the company I have set a leavers provisioning grp within EV ...
This issue has been solved
Forum Discussion by burtos | 25 May 2010 | 2 comments
Index Validation The indexes are key to the journal system, without indexes there is no way to do any searches, therefore their is a need to validate the indexes.   The risks we need to address is that there is no major index corruption, to ...
Article by Wayne Humphrey | 25 May 2010 | 4 comments
I need a solution Hey all, I have a few different EV enviorments...some v8.0+ and some still in 7.5.  I noticed today that all of the EV 8 servers are members of the Exchange Domain ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mnereng | 20 May 2010 | 4 comments
I need a solution we use CommVault to backup EV and last week one of mailbox vault stores on the EV server filled up and rolled over to the new store. with the backup CommVault sets ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LouisD | 20 May 2010 | 5 comments
I need a solution Anyone using Netbackup 7 against EV 8? Our backupteam has upgraded to Netbackup 7 and want to upgrade the clients to the new ones. Any thougts about that or ...
Forum Discussion by Krister | 20 May 2010 | 1 comment