Video Screencast Help

Email Archiving Option

Results for Email Archiving Option

I need a solution Hello,   I had to do Exchange Mailbox Archiving of a few mailboxes but when I run the task I had accidentally selected 'All Mailboxes'.  When I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mattlee1983 | 12 Oct 2011 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello fellow Phoenix Backup & Archiving group members, There are currently 4 Symantec Backup & Archiving User Group ...
Forum Discussion by pdsimpson | 28 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, I am having some issues with a handful of users. This is the scenarion: Two Exchange organisations, and two enterprise vault environments. Users have been ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fernando Filipe | 18 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution hello symantec I have Enterprise Vault server 9 which I want to backup with backup exec R2 2010. Before the backup job begin I need to put the EV in backup ...
Forum Discussion by DanyaUser | 31 Aug 2011 | 6 comments
I need a solution We have installed the MS office 2010 with EV 9.0.2 Outlook Plug-in Http, our EV server is use https to communicate with client. When I try to open the archived ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KimengIt | 22 Aug 2011 | 8 comments
I need a solution We have collections enabled on our journaling stores.  the information is collected and stored in cab files correctly but the original folders structure stay intact.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jahanbin | 08 Aug 2011 | 4 comments
I need a solution When  I install nbu master server. It stoped at "Updating LiveUpdate registration now...this may take some time." more than half an hour. How can I skip ...
Forum Discussion by nick netbackup | 26 Jul 2011 | 0 comments
I need a solution I'm having a problem with a backup job that failes with error E0001212: Job ended: 5. juli 2011 at 00:05:57 Completed status: Failed Final error: ...
Forum Discussion by stian.jossang | 04 Jul 2011 | 21 comments
I need a solution I'm trying to create a inventory of the archives in our EV environment. I'm looking for a way to find out the size of the archive related to a Exchange(2003) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RavishankarN22 | 20 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm having a problem with Enterprise Vault when attempting to restore emails via Search Vaults or Archive Explorer back to the Original Location or ...
Forum Discussion by Rinku Lalli | 16 Jun 2011 | 1 comment