Video Screencast Help

Email Archiving Option

Results for Email Archiving Option

I need a solution I have recently upgraded EV 8.5 to EV 9.0.1. But now when i try to Manually synchronize EV Exchange Mailbox Archiving Task to update details of all mailboxes, i get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nagyal | 23 Mar 2011 | 12 comments
I need a solution I recently purchased the Symantec Backup Exec 2010 Exchange Archiving Option. My current environment is an Windows 2003 Server running Backup Exec 2010 with recently ...
Forum Discussion by techuser | 22 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Thanks in advance for any advice offered.  I'm having problems in setting up an Archving Job in BE 2010 R2.  Specifically, when I go into the archive job setup, ...
Forum Discussion by Mike Polcaro | 16 Mar 2011 | 0 comments
I need a solution I try to troubleshoot Offline Vault case. Since some EV emails able to show the content and attached file during PC are offline (not connected in network). Some EV ...
Forum Discussion by Edwork | 10 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Question on backing up Exchange 2003. Normally when I create a backup job I select the Microsoft Information Store and the Storage Group. I also select the .EDB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by steinTWG | 10 Mar 2011 | 2 comments
One of the recurring problems we are always facing with Backup Exec (2010 R2) is the way :"backup-to-disk" files and folders are handled. Here are the features we would like to see improved: 1.  Have the ability to switch to another ...
Idea by BernardJL | 08 Mar 2011 | 6 comments
I need a solution hi there,   we have changed our ev from 8.0 to 9.0.1 since then we have the problem that mailboxes are running full although we have a policy with age and ...
Forum Discussion by evuser0815 | 08 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution I have been tasked with redesigning a fairly large site and would like to ask for the two cents of anyone willing to provide it.  The site has 3 Exchange 2k3 ...
Forum Discussion by Marco Randall | 07 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution A collegue found an issue with EV icons disappearing from a user's Outlook. With versions SP3, 4 and 5 of EV 8 and using Outlook 2003 SP3, he found a situation ...
Forum Discussion by Matthew Kimler | 28 Feb 2011 | 0 comments
I need a solution 1. NO ONE IS ANSWERING THE PHONE ANYWHERE AT SYMANTEC 2. YOUR PHONE SYSTEM IS REPORTING 1 MIN THEN OVER AN HOUR 3. I WAS ON HOLD OVER TWO HOURS 4. I HAVE ...
Forum Discussion by dnoble@aspdd.com | 24 Feb 2011 | 7 comments