Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Agent for Enterprise Vault

Results for Agent for Enterprise Vault

I need a solution Hi All, I've recently set up Enterprise Vault 11, and I'm now trying to get it backed up using Backup Exec 2014.  Specifically, I'm having an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean_dg | 05 Jan 2015 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) I can not do the backp of my enterprise Vault sql databases. I'm trying with Netbackup 7.6.0.4 agent for Enterpise Vault 11.0 ...
Forum Discussion by Maialen Zufiaurre | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Guys I have integrated NB7.5 and EV10.04  and  created 4 backup polices as below EV_Close_Partition EV_CLOSE_PARTITION=name1 ...
Forum Discussion by dhananjaya | 05 Dec 2014 | 2 comments
我需要解决方案 Hello All, I am trying to backup my Enterprise Vault 10.0.4 data (Indexes, SQL and Vaul stores) using NetBackup 7.6.0.1. I can get the backup to work if I use MS-Windows as ...
Forum Discussion by Jim Hellewell | 04 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution I need some info on NetBackup OST and policy type set as Enterprise Vault. I need to know if I can create a NBU 7.6 Enterprise vault policy, and then backup the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nicki.cruywagen... | 13 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Team, can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is deleting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi I have a EV server abcd.ppp.com and an SQL server pqrs.zzz.com where all DBs related EV server are located. I would like to know what should be ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 15 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I have installed Backup Exec 2014 with SP1 on a Windows 2008R2 server that hosts Symantec Enterprise Vault 10.0.4. In Backup Exec, I see 'two' ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael Rydzewski | 14 Oct 2014 | 3 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All gurus, Hoping someone out there can clear some muddy waters for me. I have NetBackup 7.5.0.7 master/media/client environment which I use to backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by user022013 | 08 Jul 2014 | 3 comments