Video Screencast Help

Library Expansion Option

Results for Library Expansion Option

I need a solution Does anyone know whether multiple standalone tape drives are supported for QuickStart Edition? It isn't clear from the Backup Exec QuickStart Edition Overview ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Endjinn | 21 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution Hi all, Firstly my setup is as follows: One external tape library with 2 SAS LTO5 tape drives. One SAS tape drive is connected to backup server via SAS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Louise Support | 18 Oct 2011 | 5 comments
I need a solution Hi My customer have two node cluster SQL Server (Microsoft cluster) and database present on the SAN volume  and want to take the SQL database backup throgh backup ...
Forum Discussion by rakesh gupta | 11 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Dear all, I have recently installed Netbackup 7.0 for Unix on a Unix (Solaris 10 _ X86) platform machine. The server is Sun Fire X4270 attached directly to SUN ...
Forum Discussion by Jocar | 27 Sep 2011 | 7 comments
I need a solution Ich habe ein Problem mit einem HP MSL 6060 - Ich habe die einzelnen Schächte als Partitionen konfiguriert und diese werden auch erkannt in Backup Exec 2010. und ...
Forum Discussion by Thomas Hirschinger | 08 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution I have a few questions about our tape library and NBU 7.1 It seems sicne we are doing rotation, that we have to move tapes in and out of our Library. It seems that ...
Forum Discussion by Altria92 | 03 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution Quick question without getting into the detail about network bandwidth issues or memory and processor needs, can BE manage multiple tape libraries simultaneously ? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Matthew Cowen | 11 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution I'm looking for a command line to show me all drives in a specified robot. thanks. tpconfig -d This command gives you each drive and its associated ...
Forum Discussion by Schwarzkopf | 12 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution 1. NO ONE IS ANSWERING THE PHONE ANYWHERE AT SYMANTEC 2. YOUR PHONE SYSTEM IS REPORTING 1 MIN THEN OVER AN HOUR 3. I WAS ON HOLD OVER TWO HOURS 4. I HAVE ...
Forum Discussion by dnoble@aspdd.com | 24 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution hi, I've installed BE 2010 R2 on WS 2008 R2 and I'm getting a licence warning. I've a Dell Powervault TL2000 with 2 LTO-4 tape drives. I've ...
Forum Discussion by partial hyper-v | 10 Feb 2011 | 7 comments