Video Screencast Help

Library Expansion Option

Results for Library Expansion Option

I need a solution Good morning,   We have a Backup 2010 server with an IBM ULT3850 tape device.   Recently we have been receiving the following message: Library ...
Forum Discussion by Miikey87 | 01 Nov 2010 | 6 comments
I need a solution We are curently running BE2010 to backup our netapp data filers using the NDMP agent.  It seems like our volumes and aggrigates are growing bigger and bigger causing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dfiore | 12 Oct 2010 | 9 comments
I need a solution I have a NEO 2000e tape library that has a SCSI and Fiber drive in it. Backup Exec only has the SCSI drive in the library and the Fiber drive by itself. I have ...
Forum Discussion by ggaber | 08 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution 1 4124991 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lax2212 | 23 Jun 2010 | 9 comments
I need a solution Hi all, I'm planning a centralised backup solution which will use BE2010 dedupe to a single 11TB dedupe folder. This folder will be on an EMC CX4- series with ...
Forum Discussion by Andy Wragg - BT... | 22 Jun 2010 | 5 comments
I need a solution Hi folks. We are currently using BE 11d in a virtual enviroment and have a TS3100 library. The backups are divided into function such as DB's, system state, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by james.bowes | 09 Jun 2010 | 7 comments
I need a solution We're having major issues with our backup solution. We have a single BE 12 server. We been ...
Forum Discussion by fl | 28 May 2010 | 2 comments
I need a solution Hello All, If anyone has a feature comparison between Backup Exec 2010 and NetBackup7, please share. I am planning on moving from BE 12.5 to NB 7 as ...
Forum Discussion by GauravAditya | 26 May 2010 | 3 comments
I need a solution Hi , I am getting an error "mode_sense ioctl failed i o error" when is run the command robtest. the drive are disappeared and when is excute the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sumanreddy | 25 May 2010 | 8 comments
I need a solution Hello, I need help I have BE 10.1 SP3 and I bought a new tape.(IBM system storage TS3100 Tape librar with one drive) Told me it was compatible with BE10.1 SP3. But now ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vbarr | 25 May 2010 | 4 comments