Video Screencast Help

Microsoft Exchange Mailbox Archiving Option

Results for Microsoft Exchange Mailbox Archiving Option

I need a solution   Hello Everyone!   There are Sym. Backup Exec 12.5 (on Windows Server 2003 SE SP2 x86) and MS Exchange Server 2007 SP2 (on Windows Server 2008 Enterprise ...
Forum Discussion by gyurka | 27 Feb 2013 | 15 comments
I need a solution HI,  We want to take the backup of exchange2010(2 clusters) with the Netbackup 7.5 ( installed with standard server and client licenses).   How many ...
Forum Discussion by hsingh12 | 22 Feb 2013 | 11 comments
I need a solution Granular backups used to work just fine.  Now for the last few months it appears that they are not working correctly anymore.  The detailed status on the backup jobs ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CKeg | 19 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution In my organization we have a Exchange 2010 in DAG (2 servers node) Backup exec works perfectly (backup executes perfectly) Archiving option for Exchange Mail ...
Forum Discussion by NCONCO | 05 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution We use Netbackup 7.0.1 with 58 cartege (800GB each). We want to efficiently use the taps by making proper policy and retention period for - windows & AIX ...
Forum Discussion by Tauhid | 04 Feb 2013 | 5 comments
I need a solution Hi.  We have users who receive delegation to other users emails.  Our domain policy is vaulting the emails after 90 days.  When the user goes into the vaulted emails ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mbutler99 | 20 Dec 2012 | 1 comment
I need a solution I am currently using BackupExec 2010 R3 with Exchange Archive Option enabled and archiving messages OK. I've overcome several hurdles for local ...
Forum Discussion by mpare | 02 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution Hello, I am gettig the "Failure to Browse" message when I try to initally create a backup to tape job for my DAG. This is the first time trying this. ...
Forum Discussion by TPCorpOps | 31 Jul 2012 | 2 comments
I need a solution For some reason, when I configure NBU 6.5.5 to backup datastores using the snapshot backup, I cannot get the transisiton logs to update when the backup is complete. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MelB | 12 Jul 2012 | 3 comments
It is apparent to me and many others that the SMTP system in Backup Exec has been broken almost as long as I have been using it, sometime around 2005. That was probably before they were even taken over by Symantec, but the problem was able to be fixed ...
Idea by MBHB IT crew | 23 May 2012 | 2 comments