Video Screencast Help

Remote Agent for Linux and Unix Servers

Results for Remote Agent for Linux and Unix Servers

I need a solution I have a Windows 2003 box for my Media Server and have 64-bit SLES10 SP4 with OES2 SP3 as my agents. We have 6 SLES servers that are backing up fine except for one. ...
Forum Discussion by Bass Hunter | 26 Jul 2012 | 9 comments
I need a solution Hi would like to know what package can i use to install netbackup client on red hat 5.7 enterprise. thank you  1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by perentti | 19 Jul 2012 | 2 comments
I need a solution helo, I would like to get ideas regarding how to backup an oracle database, I am new to backup exec. Here is my structure. I have a windows server 2008 which ...
Forum Discussion by esco | 07 Jul 2012 | 6 comments
I need a solution In the last 2 weeks backups have gone from running at 1,000MB/min to 30MB/min.  This is causing the jobs to take too long to complete.  I'm trying to find the ...
Forum Discussion by ntripp | 06 Jul 2012 | 7 comments
I need a solution I found a couple of other threads discussing this issue but I didn't want to necrobump: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/wei... ...
Forum Discussion by voltage | 02 Jul 2012 | 3 comments
I need a solution hello,  i am new to symantec backup. the previous backup admin had bought symantec backup exec 2010 and have been backing the data for a year to tape. however the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by esco | 02 Jul 2012 | 15 comments
I need a solution what is the different backup exec for linux and backup exec remote agent for linux server ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joko Lau | 28 May 2012 | 3 comments
It is apparent to me and many others that the SMTP system in Backup Exec has been broken almost as long as I have been using it, sometime around 2005. That was probably before they were even taken over by Symantec, but the problem was able to be fixed ...
Idea by MBHB IT crew | 23 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hi all I have a problem about backing up data from ReadyNas1500. Actually I can't connect to it. OS, software & hardware: Win2k8r2, Backup Exec 2012 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arsenalwine | 16 May 2012 | 8 comments
I need a solution I upgraded a client from BE 2010 R3 to BE 2012 and I've got 3 linux servers that are completing each night with the message "The remote computer is running a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jrsmith1279 | 02 May 2012 | 1 comment