Video Screencast Help

Remote Agent for Linux and Unix Servers

Results for Remote Agent for Linux and Unix Servers

I noticed Ubuntu 7.10 and 8.10 were/are supported, but will soon be retired from Backup Exec 2010 support.  What about new versions of Ubuntu?  I just installed 11.10 and it does not seem to be supported by 2010 R3. ...
Idea by lmt73 | 16 Nov 2011 | 0 comments
I need a solution Hello,   This post is related to https://www-secure.symantec.com/connect/forums/unknown-folder-when-restore-data . I'm trying to use Backup Exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jvila | 10 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, We are using Backup Exec 2010 V.13.0 Rev 2896 (32 Bits) over windows 2003 storage server R3 to make backups of all our server. We are very happy with the ...
Forum Discussion by jvila | 10 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution AGAINST A BRICKWALL – PLEASE HELP BES 2010 R3, with RALLUS agent on SLES 11.  Oracle 11g.  Two databses on the server, one ASM one NON ASM.  I can backup the NON ...
Forum Discussion by Marc Sivak | 08 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution   Testing out BE 2010R3, specifically with the RALUS agent in Debian.  BE itself is fine as far as importing my 12.5 data/jobs/etc, and has no trouble with the ...
Forum Discussion by SystemsAdminAS | 01 Nov 2011 | 5 comments
I need a solution Testing out BE 2010R3, specifically with the RALUS agent in Debian.  BE itself is fine as far as importing my 12.5 data/jobs/etc, and has no trouble with the windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SystemsAdminAS | 01 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution While waiting ridiculously for my technical support status to be actually able to make a case, I might as well ask here. Media server / Agent: BE2010 R3 (all ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HenrikK | 31 Oct 2011 | 16 comments
I need a solution I have to install Backup Exec in a environment where I have Dell servers , IBM LTO3 Tape storage and IBM DS 8100 SAN and my client want to backup there primary servers ...
This issue has been solved
Forum Discussion by geekgadget | 26 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, i have a problem with linux remote backup agent. BETCPListener::Bind: Could not bind to port 10000 on IPv4, An error occurred during a socket ...
Forum Discussion by LooDnIzzA | 24 Oct 2011 | 1 comment
Hi It would be really useful to have a cut down Linux client install for NetBackup 7.x rather than downloading, joining and using the full NetBackup media server installation for the sake of an agent. This has been easily achieved with the ...
Idea by MikeM11 | 21 Oct 2011 | 5 comments