Video Screencast Help

Remote Agent for Linux and Unix Servers

Results for Remote Agent for Linux and Unix Servers

I need a solution Hello All; I would like some feedback on the following scenario. We are undergoing a refersh of our Novell Netware environment and it's dovetailing into a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JGooderh69 | 14 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Hi , I'm trying to backup a snap server with RALUS this my output of uname -a Linux Snapserver 2.4.19-gos-up #1 Mon Jun 18 18:12:45 PDT 2007 i686 i686 ...
Forum Discussion by LSIN | 12 Apr 2011 | 1 comment
UNIX (Solaris): When using an include_list and restoring using the commandline (/usr/openv/netbackup/bin/bp), unless your current working directory is the same as where the files listed in the include_list reside or if the Search Path is set to the ...
Idea by MS Canada | 06 Apr 2011 | 0 comments
I need a solution i try to make bmr backup of solari 10 sparc machine with zfs filesystem - i've got following error : 2011-03-24 18:18:53 - Error bpbrm (pid=4648) BMRERR: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kamilnwe | 25 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, We have recently build a new Linux server and installed Ralus. http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH46461 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lee.Chisholm | 23 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution Hi I got this error from Symantec BackupExec 2010 Debug log. W3WP:     [03/16/11 11:18:38] [0000]     [11b0] 03/16 11:18:38 [4408:4528] Get CPU counter failed. ...
Forum Discussion by skygreen | 15 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Our current configuration is:  NB 7.0.1 Windows.   We have recently begun using an Oracle Policy to back up Oracle databases using an RMAN script.  The linux client is ...
Forum Discussion by wellssh | 09 Mar 2011 | 0 comments
I need a solution dear experts!        I had a question with the backup the oracle  database ,when i started the database policy ,the first backup job was successfully and the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Finne | 03 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution We are use  Backup exec 12.5  SP4. For a Linux NAS (Ready-NAS from Netgear)we installed the RALUS client. In begin it was working correct. After some month, without ...
Forum Discussion by klusser | 02 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution 1. NO ONE IS ANSWERING THE PHONE ANYWHERE AT SYMANTEC 2. YOUR PHONE SYSTEM IS REPORTING 1 MIN THEN OVER AN HOUR 3. I WAS ON HOLD OVER TWO HOURS 4. I HAVE ...
Forum Discussion by dnoble@aspdd.com | 24 Feb 2011 | 7 comments